Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SWEATPANTS

Eftersom att mitt mjukis-set jag tog in på shopen förra vintern, det gråa med bootcut blev en sådan galen succé – Se HÄR  så har jag nu satsat på att ta in ett till men i helt annat stuk.

Jag fick in tröjan lite tidigare än tänkt, den ligger redan i shopen men byxan kommer snart då det blev lite strul med byxan för att jag inte blev 100 % nöjd. Så här nedan ser ni mina sweatpants som ni snart kan matcha sweatern med! Tröjan som matchar till är denna HÄR. Visst kommer det bli nice? Jag ska flyga i det över till Usa, älskar att flyga i fina träningskläder och går faktiskt just nu hemma runt i det. Så sjukt skönt och mysigt!

sweats5
sweat1
sweat sweat4 sweat3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!! Är det ett par adidas du har på bilderna? Vad heter den modellen? 🙂

  Lina 2016-08-22 19:10:59
  Svara
 • Åh måste spana in det nya mjukis setet, älskar det förra du gjorde!! 🙂
  Måste btw fråga dig en sak, jag har precis som du också köpt dessa byxor från Zara http://www.zara.com/se/sv/dam/byxor/visa-alla/utsvängd-byxa-c733898p3669031.html . Frågan är, jag är 168 cm och de är ju rätt långa… Vilka skor ska man ha till nu på hösten för att det ska vara snyggt!? tycker alltid att det är lättare att matcha byxor med sommarskor … suck

  Sara 2016-08-21 17:32:06
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jaa 🙂 byxan borde komma när som så att man kan matcha! Här är ju tröjan: https://sannealexandrashop.com/products/strap-lace-sweater-grey-grey

   Jag kan bara ha lite klack till mina annars är dom för långa. Jag skulle matcha dom med klackar på sommaren, loafers till vardags (om jag hade längden) och liknande dessa på hösten; http://www.zara.com/se/sv/dam/skor/visa-alla/h%C3%B6gklackade-l%C3%A4derboots-med-res%C3%A5r-c734142p3610295.html

   kram!!

   Sanne Alexandra 2016-08-22 19:23:50
   Svara
 • Hej, älskar det förra mjukis-setet men kom aldrig till kritan och köpte det. Har jag rätt om det inte kommer att gå att köpa det igen!?
  Kram

  Sofia 2016-08-20 18:57:11
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Jaaa tyvärr, planerar inte på att ta in det nu. Just nu ligger det några kvar uppe 🙂 kram!

   Sanne Alexandra 2016-08-22 19:24:39
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry