Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VISA APPROVED

Yay för ännu ett år i Staterna med min fästman!!! 

I morse var jag på ambassaden och fick visumet godkänt. Så skön känsla även fast jag trodde det skulle gå igenom är det ändå en rätt spänd stämning där inne på intervjun och man kan aldrig riktigt slappna av förrän det är gjort.

Nu borde J få sitt visum vilken dag som helst och sedan kan vi boka biljetter över. Nu ska jag byta om och sedan ska jag och J sticka över till hans bror med familj som vi ska hjälpa flytta idag =)

I höst i NY ska jag glida runt i min fina fuskpäls jag designat, det är typ det snyggaste jag designat? I alla fall en av dom saker jag gillar mest och framförallt det som känns mest efterfrågat, visade ju upp en bild på den här jackan i våras och jag får så mycket frågor och mail kring jackan. Den kommer i alla fall upp på shopen snart och jag längtar tills jag ska inviga min!!! Den landar i Sverige 10 Sep så är uppe på sajten strax efter det. Puss.

fauxfur
fauxie fauxxx

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej!är det ”hoodie black faux fur” som man kan köpa på na-kd som kommer in 10 sept??

  Marre 2016-08-28 16:13:28
  Svara
  • Svar på Marres kommentar.

   Ja precis hur vet du det? 🙂 jag har ju inte visat upp den jackan ännu! kram

   Sanne Alexandra 2016-08-28 20:53:37
   Svara
   • Svar på Sanne Alexandras kommentar.

    Jag såg Leslie Tay i en så snygg päls när han spelade på malmöfestivalen och har googlat svarta pälsar sen dess haha- så hittade jag din på na-kd!så snygg!

    Marre 2016-08-29 08:16:43
    Svara
    • Svar på Marres kommentar.

     Haha men vad kul, jag googlade runt och hittade den jackan du menar… jättemärkligt att jag hittar den om jag söker på google men inte via nakd’s hemsida, försöker reda ut det där. Jackan kommer in 10e sep! Kram och tack för kommentaren, spännade att du hittade den haha!

     Sanne Alexandra 2016-08-29 11:44:40
     Svara
 • Hej!

  Jätte snygg jacka! Det är inte äkta päls va :)?
  Undrar vad priset kommer ligga på ? Kommer du få in den i andra färger ?

  Nicole 2016-08-18 11:01:35
  Svara
 • Så snygg! Vilken storlek bär du? Skulle vara bra om du berättar vilken storlek du har och hur de sitter, enklare att beställa då! 🙂

  Lina 2016-08-17 21:43:23
  Svara
 • Åh, så fin! Längtar till den kommer in 🙂

  Malin 2016-08-17 16:50:10
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand