Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STARTING TO MISS IT

Då var det bara ca 3 veckor kvar tills vi åker över till Usa igen. Jag har inte reflekterat så mycket över det utan har sedan vi kom hem i slutet på April enbart njutit av att vara i Sverige. I våras kände man hur alla var laddade för semester och sommar och jag rycktes snabbt med. Nu i Augusti börjar det bli kallare utomhus, man känner hur folk börjar gå tillbaka till sina jobb och att hösten börjar närma sig. Det är inte samma pepp i luften på ledighet och sommar utan nu börjar dom flesta försöka hitta tillbaka till rutiner och verkar peppade på höst.

I och med det så börjar det dra ihop sig för oss, vi vet att när mitten av Augusti är här börjar det närma sig för avgång och snart rutiner för oss på andra sidan Atlanten. Jag börjar faktiskt nu när jag inser att vi snart måste börja packa ihop känna att det ska bli riktigt kul, ni vet hur man ofta inte tillåter sig att känna förrän det närmar sig? Så var det när vi skulle hem till Sverige också, jag förträngde att jag saknade vänner, familj och Sverige tills det var några veckor kvar då svepte en stor längtan över mig!

Jag har börjat kika höstkläder här borta och börjat känt mig pepp på höst men har insett att när vi kommer tillbaka har vi några veckor ”ledigt” innan J börjar träna och så är det högsommar i NY, det är upp mot 30 grader så vi får nog vänta lite med att längta efter riktig höst.

Nu ska jag iväg och plåta, ville bara säga att peppen börjar smyga sig på. Ska bli SÅ kul att komma tillbaka nu när jag ”känner igen” mig i det mesta där borta och har en hel del vänner. PUSS!

new yorkk

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej tjejen,
  Längtar sååå till din höstkollektion! Kär i alla jackorna! En fråga, du/ni bor i NY? Trivs du bra och hur är vädret där? T ex i jämförelse med Sverige?

  Kram Evelina

  Evelina 2016-08-18 09:38:31
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Heej! Det kommer in nu snart 🙂 September! Ja vi trivs jättebra. Det är mycket varmare längre in på hösten, förra året hade vi 22+ på julafton sedan var januari februari kallt sedan blev det rätt varmt i Mars igen. Jag har upplevt att det varit mycket mer sol än i Sverige samt kallare vintrar och varmare somrar. Kram!

   Sanne Alexandra 2016-08-22 19:27:32
   Svara
 • Hej sanne! Jag äskar din blogg och har följt den i fyra år snart.. Jag undrar när du ungefär planerar att släppa dina faux fur? Kan du berätta vilka/vilken färg de kommer i? Jag har samma fråga gällande den blåa Off shoulder-toppen i sammets! Så snyggt verkligen!
  Tacksam för svar!

  Joanna 2016-08-16 16:52:56
  Svara
 • Hej!

  Du har alltid så fina off shoulder blusar på dig, vad använder du för bh under dem? Hr testat en variant av axelbandslös bh men den sitter inte fint under lösa toppar.

  Maria 2016-08-16 09:44:12
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand