Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHAT A WEEKEND

Vi har haft en sådan panghelg. Uppdatering kommer!! Jag är nämligen telefonlös, vi var på Aveqia, en matlagningsupplevelse i lördags ett stort gäng och jag lämnade in min telefon i baren och…. stack utan den.

Hur som, jag får den idag igen och där finns en massa bilder bland annat. Igår hade vi en riktigt mysig söndag, vi latade oss här hemma. J’s kompis och min syster kommer över och vi styrde en smarrig middag och latade oss i soffan. Linn smygfotade oss när vi låg och gosade, vi har en plats i soffan vi alltid ligger på.

I eftermiddag kommer inlägget upp om…… ”The proposal” så missa inte det om ni är nyfikna. Puss och happy monday!

Skärmavbild 2016-08-15 kl. 11.05.37

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!