Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE PROPOSAL

Många av er har undrat över förlovningen och jag och J har kommit överens om vad vi vill dela med oss av men jag vet själv hur roligt jag tycker att det är att läsa andras bloggar om förlovningar och bröllop så eftersom jag bloggat i så många år och ni fått tagit del av så mycket så ska jag såklart berätta för er hur det gick till =)

Först och främst, anade jag någonting? Svaret här är verkligen nej, J hade köpt ringen dagen innan vi åkte hem från Usa och vi åt middag på kvällen där i Usa och jag märkte absolut ingenting. På mig hade man märkt, vi är så olika haha. Han hade en signering hos en juvelerare New Jersey Devils samarbetar med så jag visste att han var hos en juvelerare den dagen och undrade i och för sig varför han var där så länge men eftersom detta var i April och han friade i Juli så såg jag det inte komma! Så en snabbspolning fram till 26e Juli från att han köpt ringen..

Vi var nere i Bovallstrand, en plats J spenderat sina somrar på då hans föräldrar har hus där. Just denna dagen hade J och jag hade en gemensam kompis som var i Fjällbacka för deras tisdagsfest, vi pratade ihop oss med honom och bestämde oss för att haka på en kompis till J med deras båt dit. Vi kom dit runt 15 och gick till ”After sail” en dagsfest där det var grymt bra drag. Nu i efterhand så ser jag framöver mig hur nöjd J såg ut denna dagen. Jag snapade massa på oss framför allt på J(skickade videos/bilder på snapchat) till min bästa kompis och hon svarade med ”Hälsa J att han är dödssnygg idag” Här såg han ännu mer nöjd ut.. Vi dansade på här på dagsfesten och när det var slut gick vi ner till båtarna igen och J slog sig ner i hans kompis båt medan jag hittade en tjej som jag stack iväg till en annan båt och dansade med, på den båten vi stack till fanns det rökmaskiner, dj och det var sjukt bra drag. Jag stod och ropade till J och hans barndomsvän ”MEN KOM HIT DÅ! VI HAR SÅ KUL, VAR INTE SÅ TRÅKIGA, KOM KOM!” Här satt J och hade deep-talk med hans barndomsvän, jag förstår nu i efterhand vad dom pratade om… Till slut fick jag över dom till båten vi var på och vi dansade lite till innan vi stack och slängde i oss lite mat.

Efter att vi hade ätit gick vi till ett annat ställe men där var vi inte så långvariga. Jag, J och hans barndomsvän bestämde oss för att åka tillbaka till Bovallstrand. Det tog oss tid att få taxi men när vi väl kom fram klev vi ut, rätt trötta men glada. Det hade varit en rolig dag! J kramade om sin vän lääänge, jag stod och skulle precis gå upp för trappen för att vi skulle gå och lägga oss men J släppte honom knappt och nu har jag fått höra att hans vän önskade honom lycka till. Någon hade bestämt sig för att det var dags!

Vi bodde i en liten stuga utanför det stora huset hos J’s föräldrar så vi borstade tänderna och kröp ner, precis när jag lagt mig frågade J om jag kunde följa med honom ut och gå lite, han sa att han behövde luft. ”Ok” sa jag och klädde på mig och följde med honom ut. Här var klockan strax efter midnatt och vi gick ner mot vattnet, jag följde efter J och vi gick och småpratade lite. Vi gick ut på bryggan och jag minns hur jag la märke till hur stilla vattnet var, hur fina alla båtar var som låg där och att månen lyste starkt över ett stort berg jag skymtade till höger om mig. Så mitt där på bryggan, bland alla båtar och klippor så säger J att han inte alls behöver luft utan att han mår jättebra. Varpå han fortsätter med att han aldrig varit så lycklig i hela sitt liv och att han har något att fråga mig. Efter att han pratat lite om att han vill leva sitt liv ihop med mig ställer han sig på knä och tar ut en liten ask ur fickan och frågar om jag vill gifta mig med honom. Jag höll för ögonen och förstod ingenting!!! Jag skrek något att ”Näääe, nej nej nej, om du skojar nu så tar du tillbaka det på en gång” J var alldeles skakig i händerna och förklarade att han inte skojade och lyckades få tag på mitt finger och satte på mig ringen. Jag la mig ner på rygg på bryggan och höll för ögonen, jag förstod ingenting, jag var verkligen i chock ”Gör du det här nu? Friar du? Och vad är det för vacker ring!!” J skrattade och svarade med att det var helt sant tills han tittade på mig och sa ”Säger du JA eller?” Jag var så chockad att jag missat svara haha. JA JA JA, självklart vill jag gifta med mig dig och leva resten av mitt liv med dig! Jag vet att vi kramades LÄNGE och det var bara så pirrig och kärleksfull stämning. Herregud! Det blev nästan lite suddigt för mig här då jag blev så himla glad och chockad!!!

Morgonen där på sa J åt mig att vi skulle gå till bilen och hämta en sak, då hade han dagen innan efter sin träning varit och köpt champagne för att vi skulle fira. Då förstod jag att han planerat detta… Så himla fint av honom!! Vi har pratat om det mycket i efterhand, han har ju haft ringen sedan i April och letat efter ett perfekt tillfälle men han tyckte det var svårt. Han hade funderat på att göra det i Juni men då var det lite saker som kom emellan och så tänkte han om han skulle göra det på min fest, nu på fredag som jag ska ha men då tänkte han att det skulle ta fokus från att jag fyllde år. Ja ni förstår, han letade efter ”the perfect moment” och för mig var detta HELT perfekt, när jag MINST anade det och ingen visste om det så alla jag ringde och berättade det för blev lika chockade som jag. Han lyckades verkligen få mig att inte förstå någonting alls. Vi var ju i Paris en helg men då tyckte han det kändes lite ”uppenbart”

Åh, jag blir glad och förväntansfull så fort jag tänker på det. Vi har blivit så himla grattade och vi är SÅ glada. Jag tycker inte att en förlovning ska behöva vara en bekräftelse på ens kärlek men för mig var det faktiskt det, jag känner mig så glad och trygg med honom och ser honom på ett annat sätt nu, inte så att han är förändrad för mig såklart utan jag ser bara vår kärlek på ett nytt sätt. Vi ska ju liksom gifta oss!! Jag har alltid drömt om att gifta mig och sedan han kom in i mitt liv har allt jag drömt om känts så aktuellt och nära.

Vi berättade för alla nära och kära morgonen efter vi förlovat oss och vi var noga med att veta att vi pratat med alla som vi ville skulle veta innan jag slängde upp en bild på instagram. Från början hade jag planerat att jag inte skulle lägga upp något men jag blev så glad och tyckte det var så roligt så jag kunde inte låta bli <3

Så nu står det i J’s ring ”Sanne 27/7/20016” och nästa år när vi gift oss tänkte han skriva det datumet också. Jag längtar ihjäl mig till bröllopet nästa år och kunde på riktigt inte vara gladare över att hitta mannen i mitt liv som är den absolut bästa människan jag vet. Vi är båda så exalterade över att vi har bestämt oss för att leva med varandra för alltid och jag är glad för varje dag med honom. Jag har aldrig någonsin känt mig så tacksam över något, så ofta, jag blir påmind varje dag över hur glad han gör mig <3 Det känns verkligen som att dom sidor jag inte har, dom har han och tvärtom.

Stort tack till alla gratulationer ännu en gång, vi har verkligen blivit överrösta med kärlek jag och min fästman (hehe) Nu när vi kommer över till US så är han numera min Fiancé. Känns stort och så fantastiskt roligt!! <3

Denna bilden tog vi för att föreviga det precis efteråt på bryggan.

Läs även om hur vi träffades HÄR.

engaged!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hopplöst töntig romantiker som man är sitter jag nu här med tårar i ögonen och ryser! Så fint verkligen och stort grattis <3 förresten sitter här med din röda blazer och haaarrre gud vad jag älskar den och vilka komplimanger jag fått. Ny favorit helt klart!

  Isabelle 2016-08-16 11:26:02
  Svara
 • Tack för att du delar med dig 🙂 Glad för din skull! Man märker verkligen hur lycklig du är 🙂

  Rebecca 2016-08-16 07:33:26 http://rebeccaottvall.devote.se
  Svara
 • Åh. Jag har följt dig så himla många år nu och blev därför så berörd att jag sitter här och gråter och ryser. Kärleken är störst. Ni är så fina ihop.
  Hjälp jag känner mig alldeles varm inombords nu haha. Ta hand om varandra <3

  Louise 2016-08-15 19:17:20
  Svara
 • Egentlig leser jeg ingen svensk blogg, detber for vanskelig 😉 men innleggen leses som en helt perfekt hollywood story 🙂 ønsker dere alt godt for livet! 🙂

  Ani 2016-08-15 18:49:05
  Svara
 • så fint. nu gråter jag!

  ellen 2016-08-15 16:17:28
  Svara
 • <3

  lisa 2016-08-15 16:17:11
  Svara
 • men ÅH! Jag är så avundsjuk, ni är så fina ihop!

  annie 2016-08-15 16:14:56
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!