Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COUNT YOUR BLESSINGS

I morse gick både jag och Sharareh upp tidigt trots att vi inte hade någon tidig tid att passa, vi bestämde oss sent igår kväll för att ses på en PW och sedan äta en mysig frukost innan vi både skulle börja dagen. Vilken pang-start på dagen!! Nu har jag energi för ett helt fotbollslag.

Nu sitter jag inne i Sturegallerian och jobbar av lite, planerar lite nya inlägg os.v. Jag har tänkt att fixa ett inlägg idag om mina sminkrutiner (så det kommer ikväll Jag har faktiskt lite nya favoriter, ett inlägg ska jag visa hur jag fixar mitt hår när jag har det utsläppt samt ett inlägg om hur jag fixar min slarviga knut, mest efterfrågade inlägget är såklart hur förlovningen gick till samt hur vi träffades os.v så allt kommer att komma upp. Är det några andra inlägg ni önskar?

Jag ska på möte nu 13.00 på Riche angående ett samarbete så måste springa. Ikväll vankas det middag hemma med en kompis, fått sån mersmak för att vara hemma och laga midddag. Bästa som finns! Puss.

Vår dunderfrulle i morse, jag är en sucker för omlett och denna med ost och skinka får 9,5/10 (pappa, din och Jacobs är nog snäppet bättre hehe)

frulle

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du borde kontakta Fanny Staaf ang. ert bröllop! Hon är bröllopskoordinator och designer och så duktig 🙂

  fannystaafevents.se

  Elise 2016-08-11 07:30:13 http://fannystaafevents.se
  Svara
 • Hejsan, här har du ett önskeinlägg till! Kan du göra ett inlägg var du beskriver i punkt och pricka dina tre träningspass som du åtminstone försöker göra varje vecka? (Har förstått att du tränar 3-4ggr/vecka) Tex. 1) spinning 45min 2)Gympass: 5km löpning och sen de här övningarna, så här många sets och reps osv:D Alltså att du skulle skriva ner dina pass så att vi läsarna kan pröva på dom hemma?:) Hoppas du förstod vad jag menar!

  Emilia 2016-08-10 17:55:02
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!