Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAT SUEDE JACKET AND A BEAUTIFUL GIFT

Den här jackan kommer in i höst, den är i perfekt ”blekgrön” färg som jag kallar den. Så schyssta detaljer som jag jobbat massor med, spana noga =) Jag tycker spännena på sidorna är så nice. Dessutom är den väldigt mjuk och härlig att bära!

Byxorna är ett par byxor som också kommer in i shopen snart, dom är i sådant mjukt material och riktigt snygga på. Det är bootcut och jag kommer bo i mina, jag använder dom gärna till en vanlig tisha och någon schysst jacka som nedan. Jag ville så gärna göra en ”finare” byxa som inte är i samma material som dom flesta kostymyxor så att det blir så uppklätt.

Jag valde att inte röra bilderna över huvud taget med annat ljus eller så för att ni ska se exakt hur plaggen ser ut. Jag brukar alltid fixa lite ljus i mina bilder, jag retuscherar aldrig men jag brukar ljusa upp en del bilder och förstärka färger men nu ser ni hur plaggen ser ut till 100 %.

Outfit: Jacka SanneAlexandra, byxor SanneAlexandra, Tisha H&M, Skor Zara, Väska Philip Lim (Ny. Fin present!!!)

Nu ska jag dra igång en storstädning här hemma. Puss!

outfit outfit1 outfit11 outfit3 outfit5 outfit7 outfit9 outfit10 outift12

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Wow Sanne! Jag älskar både jackan och byxorna! Verkligen hur fina som helst!!!

  Jennika 2016-08-12 07:08:48
  Svara
 • Shit pommes vilken snygg jacka – den måste jag ha!! I vilken prisklass kommer den ligga?

  Lina 2016-08-10 19:27:05
  Svara
 • När kommer den gröna fuskpälsen in? 🙂

  Anna 2016-08-09 14:45:47
  Svara
 • Har du sett att Blondinbella bär din gråa mocka-kjol? Vad roligt!! 😀

  sara 2016-08-09 13:34:35
  Svara
 • Älskar jackan! När i höst kommer den? Hur är den i stl?

  Anna 2016-08-09 12:11:15
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!