Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPPER DINNER

Jag har velat äta på Supper Gården länge nu men varje gång jag försökt boka har det varit fullt i veckor framöver. J kände någon där så han lyckades lösa ett bord tills igår, så glad för det! Hur gott var det? SJUKT gott. Vi beställde in en massa rätter och satt och mumsade på länge och pratade om allt mellan himmel och jord.

Efter vi varit och ätit undrade J vad jag ville göra, han sa att det var helt upp till mig eftersom det var min födelsedag och jag bad om att få åka hem och krypa ner med honom i sängen och titta på Bron haha.. Snacka om trött tjej. Har haft så mycket på sista tiden, eller helt ärligt, sedan vi kom hem i April så allt jag bad om var att få lite lugn och ro. J blev glad över min önskan då han själv var helt slut så vi åkte hem och avslutade säsong 2 på Bron medan det blåste storm utanför, så mysigt! <3 Supper och Bron, drömkombo tycker jag.

Tack för igår min älskling!

supper
supper8 supper7 supper6 supper2 supper5 supper4 supper3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Pamela Bellafesta