Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPPER DINNER

Jag har velat äta på Supper Gården länge nu men varje gång jag försökt boka har det varit fullt i veckor framöver. J kände någon där så han lyckades lösa ett bord tills igår, så glad för det! Hur gott var det? SJUKT gott. Vi beställde in en massa rätter och satt och mumsade på länge och pratade om allt mellan himmel och jord.

Efter vi varit och ätit undrade J vad jag ville göra, han sa att det var helt upp till mig eftersom det var min födelsedag och jag bad om att få åka hem och krypa ner med honom i sängen och titta på Bron haha.. Snacka om trött tjej. Har haft så mycket på sista tiden, eller helt ärligt, sedan vi kom hem i April så allt jag bad om var att få lite lugn och ro. J blev glad över min önskan då han själv var helt slut så vi åkte hem och avslutade säsong 2 på Bron medan det blåste storm utanför, så mysigt! <3 Supper och Bron, drömkombo tycker jag.

Tack för igår min älskling!

supper
supper8 supper7 supper6 supper2 supper5 supper4 supper3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!