Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHEN YOUR MOM…

När din mamma dyker upp när du ska firas i din design. Så fint! Hon bar min skjorta och mockakjol och det gjorde hon på allra bästa sätt, så snyggt på henne. Ni shoppar mockakjolen HÄR och skjortan HÄR. (Adlinks)

Och vad bar jag? Också något från mig själv. Jag säljer den här jumpsuiten nedan fast i svart, ni shoppar den HÄR (adlink). Jag tog aldrig in den i ljusgrått men den svarta är en favorit i min garderob men det verkar inte som så många förstått hur fin den är, den säljer inte så bra men den är SÅ fin på!!

bday19bday13

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Alltså ååååh va fin den var i grått!!! ? Kan du inte ta in den också? Jag kommer absolut beställa den då! Kanske till nästa sommar? Måste in och kolla på den svarta! Och grattis på födelsedagen! Så vacker och snygg du är och en riktigt inspirationskälla! Älskar att läsa dig blogg! Ett måste varje dag! Kram!

  Elin 2016-08-08 22:59:46
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åh tycker du det! Jag trodde svart skulle konkurrera ut den gråa.. 🙂 Känns som svart alltid är svart men kanske tar in den till nästa sommar då? TACK

   Sanne Alexandra 2016-08-09 10:55:28
   Svara
 • Hej Sanne! Du är en stor inspirationskälla för mig och även jag är sugen att starta eget. Skulle vara intressant att få lite tips vad man ska tänka på och även hur man går tillväga för att få kontant med olika fabriker som ev. skulle kunna hjälp till med tillverkning av tex kläder.

  Kram

  Wilma 2016-08-08 12:44:45
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!