Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIRTHDAY CELEBRATION

Igår åkte vi ner till Eskilstuna för att fira min födelsedag med mina familj, farmor & farfar, mormor och mina kusiner. Vi firar alltid min födelsedag på landet så därför började vi med en lunch på Mary’s Cafe som ligger nära farmor och farfars landställe. När jag bodde i LA jobbade jag på Marys på somrarna, det är så mysigt det stället, sådär typiskt lantligt med jättegod mat och liveuppträdanden lite då och då.

Efter vi hade ätit lunch åkte vi tillsammans ut till landet och fikade. Som alltid en mysig dag på landet, tack farmor som fixar inför det varje år =) Jag hade inte önskat mig något speciellt men kom på medan jag öppnade paketen kom jag på att jag önskat mig glas från Cervera, dom med guldkant jag bloggat om tidigare som jag glömt bort att jag önskat mig haha. Jag fick så mycket fina paket och nu efter alla Grattis-hälsningar när vi förlovade oss känner jag mig överröst med Grattis och uppmärksamhet. Jag kan inte hantera mer snart, förlovning och födelsedag kom så tätt in på så att jag känner mig mer överröst med kärlek <3

Det här är verkligen den lyckligaste tiden i mitt liv och jag kan varmt rekommendera att bli 26,27 det är ju helt fantastiskt haha!! Jag är precis där jag vill vara just nu och ser fram emot att vara 27 nu. 27 är ju ett superår för mig, det är ju året vi kommer gifta oss! Helt galet! Jag tycker i alla fall att livet bara blir bättre med åldern, vi lever och lär och alla vår motgångar är nödvändiga för oss och gör att vi växer och blir mer erfarna och kloka. Livet är bra fantastiskt och jag ska minnas den här tiden för alltid <3

bday27 bday29 bday20 bday19 bday4 bday18 bday17 bday16 bday15 bday8 bday9 bday7 bday6bday5bday1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Grattis fina Sanne! Vet du vart de superfina underläggen du fick kommer ifrån? Jättefina! Ha en fortsatt fin dag, jag blir alltid så glad när jag kikar in här. Du verkar vara en person som sprider så mycelt härlig energi. Kram!

  Lisa 2016-08-08 20:12:42
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   TACK! Jaa här 🙂 http://www.systerlycklig.se/sv/articles/2.354.19546/william-morris-co-underlagg-willow-boughs-green
   älskar dom! ÅH tack… stor kram!!

   Sanne Alexandra 2016-08-09 10:56:47
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind