Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHECKING OUT – YASURAGI AND GOOD NEWS

Då checkar jag snart ut!

Jag och Simone fyller båda 27 nästa vecka och ska fira lite ihop ikväll med att åka till Yasuragi och ha det bra. Vi ska njuta av att vara på Spa, glida runt i små morgonrockar, äta middag och lyxa till det lite. Längtar!

Jag ska först bara avsluta allt fredagsjobb. Jag har just fått klartecken till att jag kan designa mina egna klänningar till mina brudtärnor!! Jag fick OK från en tjej jag jobbar nära med som har en bra fabrik till det i Turiket som tidigare gjort båda brudklänningar och tärnklänningar. SÅ roligt! Jag ska designa SÅ vackra klänningar till tjejerna. Åh! <3 Ska bli så maffigt att få ha gjort deras klänningar själv.

Nu ska jag ringa ett sista jobbsamtal sedan ska jag packa en liten väska och dra mig in till stan för att hämta upp lite samples hos posten samt kläder på Bubbleroom till en grej jag ska göra.

PUSS på er! Följ mig på snapchat för uppdateringar Sannealexandra.

yasuragi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Försökt lägga till dig på snapchat men ser aldrig något du lägger upp? :/

    Smma 2016-08-05 20:50:36
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand