Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHECKING OUT – YASURAGI AND GOOD NEWS

Då checkar jag snart ut!

Jag och Simone fyller båda 27 nästa vecka och ska fira lite ihop ikväll med att åka till Yasuragi och ha det bra. Vi ska njuta av att vara på Spa, glida runt i små morgonrockar, äta middag och lyxa till det lite. Längtar!

Jag ska först bara avsluta allt fredagsjobb. Jag har just fått klartecken till att jag kan designa mina egna klänningar till mina brudtärnor!! Jag fick OK från en tjej jag jobbar nära med som har en bra fabrik till det i Turiket som tidigare gjort båda brudklänningar och tärnklänningar. SÅ roligt! Jag ska designa SÅ vackra klänningar till tjejerna. Åh! <3 Ska bli så maffigt att få ha gjort deras klänningar själv.

Nu ska jag ringa ett sista jobbsamtal sedan ska jag packa en liten väska och dra mig in till stan för att hämta upp lite samples hos posten samt kläder på Bubbleroom till en grej jag ska göra.

PUSS på er! Följ mig på snapchat för uppdateringar Sannealexandra.

yasuragi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Försökt lägga till dig på snapchat men ser aldrig något du lägger upp? :/

    Smma 2016-08-05 20:50:36
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind