Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KEEP MY LAST NAME?

Eftersom vi åker till Usa snart skulle jag till skatteverket idag för att hämta ut personbevis på Engelska då jag behöver det när jag i morgon ska och fylla i lite papper innan jag ska till ambassaden för att ansöka nytt visum.

I samma veva, i och med att vi ska åka iväg så skickade jag och J in ansökan om att vi ska få gifta oss, så vi inte är syskon eller så haha. Jag fyllde även i ett papper där jag valde att bli en Josefson efter vi gift oss. Hur sjukt är det? Att jag ska byta efternamn? Att min pappa ska liksom lämna ifrån mig nästa år till en annan man vars efternamn jag ska ta?! Jag tycker det är så häftigt. Jag tycker också det ska bli spännande med ett nytt efternamn, det kommer kännas så ovant.

Nu är det ett tag kvar ju, det är ju ett år men vi skickade in det eftersom vi ändå var där och vi vet inte när vi kommer hem från Usa nästa år så lika bra att få det gjort, ingenting ändras ju förrän efter vigseln ändå.

Men, då vet ni det. Jag lämnar Andersson och blir en Josefson. No offense mot min familj men det blir enklast så =)

efternamn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Ringen är så sjukt fin! Helt fantastisk!

  Sara 2016-08-04 23:28:29
  Svara
 • Berätta lite om ringen? Visste han vad du ville ha, hur stor diamant. Hur ska den andra ringen se ut?

  Annie 2016-08-03 20:42:47
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Heej! Han visste att jag ville ha en rund och inte för ”stor” ring, i Usa är många bra på att dra på ordentligt, the bigger the better typ. Så jag ville inte att han skulle rådfråga någon kompis i Usa utan nämnde vad jag gillade på ett ungefär. Tror faktiskt inte jag funderat så mycket över ring om jag inte bott i Usa, där pratas det så mycket om just det! Jag tycker den är helt perfekt, tittar på den hela tiden!

   Sanne Alexandra 2016-08-08 09:14:48
   Svara
 • Älskar ringen!

  Julia 2016-08-03 19:15:59
  Svara
 • Hej Sanne!
  Ett tips, Hindersprövning är bara giltlig i 4 månader och den måste ni ha för att vigas.

  L 2016-08-03 18:47:01
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind