Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CASUAL TUESDAY OUTFIT

Jag har varit nere på stan och fixat lite och nu är jag hemma och ska köra några kreativa timmar. Ska lägga ut alla mina senaste samples på vårt köksbord, sätta på svinhög musik och se vad för ändringar som ska göras på alla plaggen, det är sällan ett sample jag får hem från någon av fabrikerna jag jobbar med är 100 % första vändan. Nu ska det skapas här!! Så peppad. Det kommer mycket fint i höst hörre ni!

Idag har jag på mig tröja från Massimo Dutti, Jeansshorts Levis HÄR, Skor CC Shoes, Väska Gucci, Sunnies Ray Ban.

hejhej7hejhej6 hejhej5 hejhej hejhej3 hejhej2 hejhej1 hejhej8

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Snygga och härliga du! Älskar verkligen att läsa din blogg – får massa positiv energi och inspiration!

  Anna 2016-08-03 11:05:37
  Svara
 • Alltså Sanne du är så grymt inspirerande, längtar egentligen inte till hösten då jag precis tagit studenten och inte har en aning om vad jag ska/vill göra… Men nu kan jag ändå inte undgå att se framemot hösten och dina plagg. Tycker det vi fått se från din träningskollention har varit så himla fint, så ser verkligen framemot de andra plaggen oxå!!
  Stor kram och grattis till förlovningen <3

  Rebecca 2016-08-02 18:34:56
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand