Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNDBYHOLMS SLOTT

Jag har alltid spenderat mycket tid i Sundbyholm som liten, det ligger i Eskilstuna där jag är uppvuxen och förutom sandstränder som vi alltid hängde på så finns det ett fint slott där som jag även jobbat på under en jul. Jag har alltid velat gifta mig på Sundbyholms Slott, jag har alltid fantiserat om att ha vigseln nere vid vattnet och sedan fest i huset. Jag tror att det växte fram efter att jag första gången flyttade från Eskilstuna, när jag började gymnasiet när jag var 16 började jag träffa nya vänner och den ena efter den andra flytten har gjort att jag samlat på mig en del vänner som jag vill samla på samma ställe på en sådan stor dag och vad passar inte bättre då än ”hemma”? Jag vill ju ha mina vänner och familj från Eskilstuna där med så det känns så naturligt att vara där, det är  ju så nära från Stockholm också där J har mycket vänner.

J har inte haft några speciella önskemål direkt så när jag talade om var jag ville gifta mig tyckte han att det var en jättebra ide. YES! =) Vi båda har ju flyttat runt en del så det bästa är att dom som vill kan sova kvar! Det är så vackert där ute och Sundbyholms Slott har haft en del bröllop så det känns skönt att dom har koll på det mesta och är rutinerad då vi kommer vara i Usa halva året.

Idag efter lunch ska jag och J åka dit och träffa Maria som jag är uppvuxen med, hon är ansvarig för slottet så det känns ju såklart ännu bättre, hon lär få en del samtal under året =) Vi ska gå igenom lite kring alla detaljer, det ska bli så sjukt spännande och kul!!!!

Jag har gjort en Bröllops-kategori som heter Wedding nu så att jag kan lägga in allt som har med bröllopet att göra där eftersom det är många av er som tycker det ska bli kul att få följa resan dit. Jag vet själv hur jag klickat in på bloggar där det skrivits om bröllop, det är ju en sådan fantastiskt sak och så roligt att läsa om, tycker jag i alla fall. Ni som inte tycker det är så roligt får se över dessa inläggen för jag fortsätter ju såklart som vanligt, det ska inte bli en bröllops-blogg men lite ska ni få följa med!

Slott36

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh så kul att du ska gifta dig där, bor själv i Eskilstuna & det är så vackert där ute. Har läst din blogg några år.. Så härligt <3 Önskar er all lycka!

  Emily 2016-08-02 17:47:07
  Svara
 • Åh där har jag också alltid velat gifta mig! Det är så dyrt, men vi funderar på att helt enkelt spara ett år extra bara för att kunna ha där 🙂 ni kommer få det fantastiskt!

  Jennie 2016-08-02 09:23:23
  Svara
 • Åh, det är ju såå fint där ute! Är från Katrineholm, så har varit där några gånger. Vilket fantastiskt bra val! Kram!

  Sara 2016-08-01 14:38:22
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand