Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAZY SUNDAY

Igår sov vi ut, så skönt att både krypa ner och vakna upp i en nybäddad säng, det är en så härlig känsla. Vardagslyx när den är som bäst! Vaknade i alla fall upp rätt sent och slängde ihop en stor brunch. Latade oss sedan, städade lite, jag bloggade, J var iväg och fixade något med sina klubbor (tror jag?) och sedan gick vi över till Malin & Kruger där vi åt lammfärsbiffar och sötpotatis, så sjukt gott!!

Jag och J avslutade kvällen med att gå förbi J’s bror och fru och frågade dom om dom ville vara toastmasters och dom sa JA! =) Därefter gick vi igenom filmer och bilder från deras bröllop. Så kul. Jag har på riktigt allvarliga problem med mina känslor, jag satt och grät när vi tittade på en av deras filmer igår, jag undrar hur det ska gå på mitt eget??! Någon som har något tips? Haha. Jag har obehagligt nära till mina känslor!

Jag gråter så fort jag tänker på vissa scener som kommer utspelas den dagen… Men men, att gråta över att saker är fint eller av glädje är väl bara tacka för kanske <3

kruger1
kruger

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry