FRIDAY FUN

I fredags fortsatte vi fira. Jag mötte upp lite vänner, två av dom lärde jag känna i L.A. Fortfarande så evigt tacksam över alla människor jag träffat när jag flyttat runt! <3

Vi drack ett par drinkar på Strandvägen 1 innan vi kikade förbi Dramaten-terassen, så härligt ställe, det var första gången jag var där men riktigt skön stämning och bra utsikt! Avslutade kvällen med att möta upp J och grabbarna som hade haft en heldag med deras management-bolag. Dom har en sådan helg varje år samma datum så dom kickstartade i fredags och vi hakade på dom och dansade till sent. Dom hade haft pokerturnering på kvällen och klädkoden var ”Summer in Hamptons” så vi såg rätt fort vilka vi letade efter när vi klev in på stället, det var mycket ljusa kostymer, stråhattar, linneskjortor och loafers. Väldigt kul!

Jag bar mitt superfina set som ALLA frågade om under kvällen – men ingen verkar förstå hur snyggt och smickrande för kroppen det är på. Shoppa kjolen HÄR och toppen HÄR.

friday friday1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!