ALTERNO

Igår skulle jag egentligen gått Pride men hade så himla ont i halsen och kände mig sjuk så vilade hela dagen för att kunna följa med J på hans Management-fest, det vill säga hans agents firma där alla som har samma agent var samlade för att äta middag och lite så. Det delades ut priser, Måns Zelmerlöv sjöng för oss och så hade vi det härligt ihop!

När vissa gick ut och dansade smet jag och J hem, vi åkte tidigt för att få en massa sömn. En bra kväll och kul att få träffa lite andra flickvänner och prata av sig lite, vi sitter ju alla i samma båt så det är alltid roligt att sitta och prata av sig lite av hur livet som flickvän/fru till en hockeyspelare är, det är ju lite speciellt i perioder men också helt fantastiskt kul – så som att få träffa så mycket nya människor och att få se en massa roliga platser <3

Tack Alterno för en rolig kväll!

saturday1 saturday4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vart kommer din snygga topp i från? Letat efter en sådan i precis den färgen!

  Anna 2016-08-01 12:13:13
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Heej! Den kommer från River Island men det var ett tag sedan, älskar den! 🙂 kram!

   Sanne Alexandra 2016-08-01 12:23:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!