MRS JOSEFSON 2017

Helt otroligt!! Förlåt för min frånvaro i bloggen, jag har sedan i tisdags varit i en liten lyckobubbla.

I tisdags kväll gick min numera blivande man ner på knä och frågade mig om jag vill gifta mig med honom, jag kastade mig ner på marken, tittade på mitt finger, höll händerna för ögonen och trodde inte det var sant. JA! Självklart vill jag gifta mig med dig <3 Det finns ingenting jag hellre vill. Jag kunde verkligen inte vara lyckligare. Jag är precis där jag vill vara i mitt liv och framförallt MED mannen i mitt liv, den här känslan är oslagbar och en så rolig milstolpe i livet när man är så lycklig med någon!

Det är så svårt att sätta ord på en sådan här situation men vi är SÅ glada och vi har redan bokat ett datum och en plats för bröllop nästa sommar. Längtar ihjäl mig! Men fram till dess ska vi njuta av att vara förlovade.

STORT tack för alla grattis och lyckönskningar, hjärtat har svämmat över av kärlek senaste dagarna. Helt otroligt, jag menar det verkligen av hela mitt hjärta. TACK!

Det lustiga med allt detta är ju att vi 2009 skrev till varandra på Facebook (när vi började träffas första gången) att vi skulle gifta oss med varandra. Hur är det möjligt? Det slutade upp precis som vi en gång hoppades på. Whats meant to be will be?

engaged!!engaged

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!