Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIDI SKIRT

Jag har gått och blivit helt tokig i Midi-skirts. Nätta, fina kjolar som slutar vid vaderna. Helst i kombination med en tjockare tröja. Det har börjat smyga sig på en del kjolar i denna modellen i butikerna just nu och ingen är gladare än jag. För tillfället har jag bara en sådan här kjol så nu tänkte jag samla på mig lite fler. Hittade en så himla fin från H&M trend med matchande topp, det var ett ribbat set i nudefärgat men toppen var slut så jag slog aldrig till på kjolen, jag ångrar det nu!

Jag gillar verkligen stuket på den här kjolen, jag älskar ju markerad midja. Himla kvinnligt, elegant och smickrande för figuren. Här nedan har jag samlat ihop lite inspiration av några av mina stil-ikoner.

Jag satte även ihop ett kollage nedan med en outfit jag gärna skulle bära idag.

skit9 skirt8  skirt13 skirt14 skirt15 skirt19 skirt20
maxi skirt

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind