Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOVALLSTRAND

Nu är vi i Bovall. Resan hit gick bra från Karlskrona, jag och J pumpade gamla 80-talshits, det fanns någon lista på Spotify som var grym och även en från 2000-talet, nostalgi!!

När vi kom fram var alla andra redan här. Vi är ett stort gäng som är här i år! J’s föräldrar och J’s två bröder med fru + två söner var. Vi alla åkte hit nu över J’s mammas födelsedag som var igår, lördag. I fredags när vi kom hit tog vi ett bad och sedan slog vi till på en pangmiddag på altanen på kvällen. Avslutade i vanlig ordning med ett kvällsdopp. Det är alldeles ljummet här i luften, det är nästan medelhavsvärme vilket passar den här stora Grek-familjen. Vi skojar om det då vi är så många hela tiden, fullt hus och fullt upp. Så mysigt och roligt! Igår morse när vi sjöng för J’s mamma klampade liksom 6 vuxna och fyra barn in i rummet och sjöng, så roligt! =) GOD MORGON!

Vi firade hennes dag ute på en liten ö med krabbfiske, smarrig lunch och bad. Det var inte strålande sol igår men  varmt och behagligt. Igår kväll körde vi en födelsedagsmiddag här hemma med räkor och jordgubbstårta och efter det gick vissa av oss och tog ett kvällsdopp, det var alldeles ljummet i vattnet och solnedgången var så fin. Jag och min ena svägerska hade dagen innan antagit en utmaning, att hoppa från 6an (6 meter) så igår kväll blev det av. Snacka om att det var kittlade till i magen när jag slängde mig ut! Avslutade kvällen med en drink på Bryggcafét.

Idag är det söndag, jag och J sov till 9 och nu är han och tränar och jag passar på att jobba lite. När vi alla är samlade här vid huset igen ska vi gå ner och bada och sola, idag är det superfint väder. I eftermiddag kväll tänkte vi ta båten ut till någon ö och mysa lite.

Riktigt härliga och avkopplande sommardagar med familj och kids, så roligt att få leka med alla dom små… Kunde inte önska mig bättre sommardagar <3

bovall bovall1 bovall2 bovall3 bovall4 bovall5 bovall6 bovall7 bovall8 bovall9 bovall10 bovall11 bovall12 bovall13 bovall14 bovall15 bovall16 bovall17 bovall18 bovall19 bovall20 bovall23
bovall21bovall24 bovall25

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vartifrån är de svart-vita shortsen? 🙂

    Cecilia 2016-07-24 16:43:25
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind