Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOODORA DELIVERY

Vi kom hem rätt sent ikväll och i och med att vi behövde packa och jag jobba en del körde vi en hemleverans med Foodora, min favorit-app i Sverige. I Usa är jag ett stort fan av hemkörning med mat, det är så smidigt där och finns så stort utbud, dessutom kostar det knappt något extra att beställa hem så när J är på roadtrip kör jag en hel del food delivery. Thairestaurangen som låg precis bredvid där vi bodde tidigare måste undrat varför jag inte gick dom 100 metrarna dit, snacka om att vara lat men när det inte kostar extra är det ju allt behändigt =) Haha. Utnyttjar systemet!!

Hur som. Väl hemma i Sverige nu fick jag höra om Foodora, mina vänner använder det flitigt så jag tankade ner appen för ett tag sedan och är så nöjd! Du skriver i ditt postnummer och så får du upp alternativ i närheten av dig som du kan beställa ifrån. Jag och J har Simone över så vi körde riktig restaurangmat från Mäster Anders på Kungsholmen som är en grym restaurang. Jag åt västerbottenostgratinerad hummer med färskpotatis och lime & romsås och dom andra oxfilé, sallad och bearnaisesås. Ljuvligt! Snabb och enkel leverans. SÅ nöjd.

Ladda ner appen om du inte har den redan! Nu ska vi mysa upp oss i soffan framför Bron. Jag är besatt!

foodora

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind