Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING MONDAY

Måndag morgon och på torsdag drar vi neråt i landet för lite semester. Eller ja, lite jobb blir det ju såklart, blogg och instagram sköter ju inte sig själv!=) Nedräkningen har börjat.

I morse vaknade vi av ett tråkigt besked och igår kväll pratade jag med en bekant om hur mardrömmen har intagit hennes liv. Det finns så mycket elände här i världen och ibland är livet så orättvist, jag bara önskar att jag kunde hjälpa till. Jag är verkligen en känslomänniska och blir otroligt berörd över att höra och läsa om tråkiga saker… Men, det får mig också att vara tacksam för mitt liv och det ger verkligen perspektiv på saker och ting. Livet tar ibland oväntade vändningar och vissa människor rycks ifrån oss tidigare än vi någonsin kunnat tro. Det är så sorgligt.

Nu ska jag ta mig ut på en promenad runt Kungsholmen, jag ska sätta på en podd och bara rensa tankarna innan jag ska hem hit igen och ta itu med jobb. Klockan 14 har jag möte inne i stan annars är det en lugn och skön måndag, ska få träffa en efterlängtad vän i eftermiddag. Det ser jag fram emot! <3

Ta hand om varandra, ödsla inte energi på småsaker, var en bra medmänniska och kom ihåg att livet är skört så värna om dina relationer och dina nära och kära.

Puss.

f347085cca133a59ddf5c0a497d86739

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind