Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COFFEE DATE

En liten kaffedejt med min lilla Mitra, hon är verkligen en liten solstråle. Vi har varit bekanta ett tag men lärde känna varandra ordentligt i NY där hon också är bosatt och pluggar. Jag är så glad att jag har henne <3 Vi pratade kaffe och pratade om livet. Så glad att jag har henne där borta.. och i Sverige förstås.

Så mysigt att ta en måndagskaffe. Jag kan tycka att det är mycket jag gör som innefattar alkohol, dom flesta events, träffar med kompisar och mycket mer har alkohol inblandat. Jag skyller verkligen bara på mig själv, man hamnar i ett mönster och tycker det känns mest naturligt att ”ses över ett glas vin” Jag tycker det är härligt att ses under andra omständigheter (men såklart även över ett glas vin!) Så som idag, över en kaffe eller en promenad, en frukostdejt, en tränings-dejt och en mycket annat. Det är så lätt att jag inte känner efter och vips så har jag varit på 3 events på samma vecka och på alla eventet bjöds det på alkohol och av bara farten har jag tagit några glas. Inte så bra för hälsan i slutändan och i många fall leder till att man smiter ut en sväng och då är dagen därpå drabbad den med. Jag får feeling och tycker livet är kul, vilket jag allra oftast tycker! Är inte så svårpeppad. Jag vet många som känner precis som jag, att det är mycket som kretsar kring alkohol. Jag ska försöka ändra på det i mitt liv =)  Inte för att jag inte ska göra någon drastisk förändring, absolut inte, jag ska bara tänka mig mer för och göra det jag vill göra, inte bara göra utav farten. Och främst, välja mina tillfällen. Man kan inte vara med på allt.. Det är det där med balans i allt man gör och för att få det måste man stanna upp och tänka till.

Nu blev det ett långt inlägg som från början skulle vara ett mysigt inlägg om våran kaffe-dejt. Vi pratade i alla fall lite om det idag, att det är skönt att stanna upp och känna efter <3

tjoffe4tjoffe5 aaa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • SÅ sant!! Som du säger har det bara blivit så, det är så ungdomar lever. Jag har försökt tänka på det nu när jag har semester. Jag måste inte dricka något varje dag, det behöver inte vara en belöning en belöning borde vara något som är bra för kroppen.. kram

    Sandra 2016-07-19 08:34:38
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind