Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAST DAYS

I onsdags fick jag äntligen träffa en vän som jag inte träffat på ett år, hon har varit i Milano och jag i Usa så vi firade det ihop med Simone med en middag på Escalier, jag beställde en halv råbiff, trodde inte att den skulle vara så liten… Åt från Simones pasta och blev ändå nöjd. Så mysigt att vara återförenade! I torsdags innan jag skulle spela på Södra Teatern hade vi tjejmiddag igen, denna gången anslöt ytligare en vän. Vi åt råbiff på Strandvägen 1, mitt favoritställe. Hade det sedan det riktigt bra på spelningen på Södra Teatern, det är så fint där uppe i Champagnebaren där vi spelar. Så magiskt att se solen gå ner över Stockholm, det blir sådan känsla. Var också extra glad över att J var där, han brukar aldrig komma på mina spelningar. Vi spelar ju torsdagar och han tränar intensivt mån-fre så jag var glad över att ha honom med vänner där <3 Tack alla som kom!
mälis35 mälis32 mälis31 mälis33 mälis29

I fredags innan vi åkte till Tuna åt vi på Non Solo, jag äter knappast aldrig en pastarätt längre men slog till på en kryddig och god chorizopasta. Fick ett tråkigt besked och jag och J har pratat om det hela helgen. J har en vän vars fru har råkat illa ut och vi har pratat så mycket om hur orättvist livet kan vara och hur mycket man måste ta hand om varandra <3 Fy. Livet är skört. Jag har fortfarande en sådan klump i halsen, har svårt att svälja och har svårt att tänka på annat. Hur som, väl framme i Eskilstuna blev det grill i vanlig ordning hos mamma och pappa. SÅ gott och så mysigt. Kikade sedan på klipp från när vi var små, gud vad vi skrattade och vilken liten primadonna jag var som liten haha….. Som dag och natt jag och min syster, hon var hes och vild och jag hade världens pipiaste röst, gick och vickade på rumpan och var lugn.

mälis30 mälis28 mäli mäli1 määli

I lördags sov jag ut, ordentligt, det händer inte varje dag. Började dagen med att jag och mamma åkte till Wäsby Magasin, det hade blivit så fint där. Det är en liten oas med små butiker och i Oktober kommer även ett bageri, så mysigt. Det är gångavstånd från mina föräldrar så det ska bli härligt att kunna knata dit och köpa bröd. Lantligt och idylliskt! Åkte sedan till landet och lämnade Melvin. Fikade med farmor och farfar, kusin och faster och satt och pratade länge. Älskar att vara på landet <3 Passade på att låna nagellack från farmors samling innan jag åkte hemåt för att göra mig fin inför kvällen, min faster hade nämligen födelsedagsfest. Passade på att fota farmors fina färska blommor, det är en dröm jag har – att kunna göra en fin bukett och ta in från min egen trädgård. Helst av allt kunna äta min egen färskpotatis, jordgubbar, tomater, gurka os.v med haha. Kanske ska börja öva på det där med mina gröna fingrar…

mälis40 mälis21 mälis20 mälis22 mälis27 mälis26 mälis25 mälis19 mälis14 mälis15 mälis17 mälis13 mälis18 mälis12

Som jag nämnde var vi då på min fasters fest igår, det var trevligt och kul att få träffa många vi känner. Åkte sedan in till stan här i Eskilstuna och gick ut och dansade lite, det var så länge sedan. Sjukt kul kväll och kul att träffa många gamla vänner! I morse när vi vaknade tog vi en långpromenad och tittade på fina hus, det är roligt tycker jag. Jag minns är jag var liten och sov hos farmor då gjorde vi ofta det, spanade in i folks fönster (på avstånd förstås haha) och kikade runt på fina hus och fina fönster. Är man intresserad av inredning så är man.. haha. Nu sitter vi och kikar på golf, heja Stenson! Nu vankas söndagsmiddag med mamma och pappa innan vi ska åka mot Stockholm igen.

mälis8 mälis9 mälis3 mälis mälis4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind