Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CROCHET BIKINI // NAKD

När jag och J var på Bahamas så använde jag denna virkade bikinin från Nakd en hel del. Vi fotade den rätt bra där borta men mitt minneskort kraschade och det är fortfarande sönder, har inte fått ordning på det. Så synd!

MEN, den kom ju såklart till användning igen. Jag bär strl XS i den, jag tycker den är lagom ner till och pyttelite stor i bysten, den är liksom lite bred för mig, jag är ganska liten runt om så den blir lite bred men det funkar ändå, det ser inte konstigt ut. Ni shoppar bikinin HÄR.

På tal om mitt minneskort. Jag bestämde mig ju för att sälja min kamera, jag annonserade om det här i bloggen med men la även ut den på Blocket och fick helt overkligt mycket telefonsamtal, mail och sms kring kameran. Till slut valde jag en kille som kanske skulle få köpa den men så i sista sekund fick jag PANIK. Jag fick sådan separationsångest, det var liksom… hur ska jag förklara. Kameran köpte köpte jag när jag precis fått ihop lite pengar över när jag startat shopen, jag hade lyckats tjäna ihop pengar till en riktig proffskamera med två superobjektiv. Det var liksom där allt började – det var där jag valde att storsatsa. Jag kände bara igår att det inte gick, jag stod här och talade om för J att jag inte kunde släppa den, att det inte var fair mot mig själv, att jag borde ta en riktig kurs i NY istället när vi är tillbaka och ge det en ärlig chans. Jag kan inte sälja den ännu, den är ju med objektiven faktiskt det dyraste jag köpt till mig själv. Det slutade med att J började skratta och fick mig att behålla den, han såg på mig hur ledsen jag skulle bli om jag skulle sålt den. Jag talade om för killen som eventuellt hade fått köpa den att jag inte klarade av det, han förstod och svarade ”Fattar precis. Kör hårt!!” Så nu är den kvar och i höst när vi är i NY igen ska jag ta en riktig kurs, så att jag kan använda den här magiska kameran och mina objektiv. Haha.

13621742_10154940053698906_1178084839_o 13647113_10154940053558906_1266283288_o 13662415_10154940053653906_838492084_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • WOW!

    david 2016-12-16 16:09:45
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind