Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK HOME <3

Igår gick bussen från Borlänge tillbaka redan vid 9.30 så att vi var i stan innan lunch. J hämtade upp mig så åkte vi och åt Indiskt på vårt favoritställe Indian Garden i Hornsbergsstrand (allt eko till och med!)

Åkte sedan hem och jag packade upp, fixade lite hemma och sedan napade vi i soffan till en film, det är på min topptio-bästa-sakerna-i-livet-lista. Napa med J, så sjukt mysigt!! Åkte sedan och handlade, åt middag på balkongen, köpte med oss vår favoritglass från Lily & Hanna’s raw food (den med chokladsmak är helt magisk) hem till fotbollen och hejade. Efter att Ronaldo skadade sig och det kändes som att Portugal hamnade lite i underläge hejade jag på Portugal och så bra dom gjorde det! Frankrike hade jag inte mycket i andra, det kändes som att dom slappnade av när Ronaldo klev av plan. Well well, Grattis Portugal!

Nu ska jag duscha i ordning mig och åka in och möta J med vänner, vi ska kika på några nybyggda lägenheter i stan. Jag och J har pratat om att köpa något ihop nästa år, något större som man kan bo i länge. En trea skulle kännas optimalt för oss. Tanken var att vi skulle börja kika nästa år men vi ska spana lite ändå, vi har inte planerat att köpa nu men vi ska ta en titt på vad som finns =) J var och tittade på en SÅ fin lägenhet igår som han pratat mycket om sedan dess. Vi ska kolla med mäklaren om jag med kan få komma och kika. Roligt att titta på lägenheter ju, det är ju bland det roligaste som finns, jag vet inte hur ofta jag sitter inne på hemnet – bara på kul.

13633415_10154939594043906_396108645_o 13621692_10154939594058906_456208604_o 13616336_10154939594063906_981321778_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Sanne! Tack för en superbra & positiv blogg! Jag undrar vart J har köpt sin militärtröja han har på bilden?

    Hannah 2016-07-11 13:11:24
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind