Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IN THE MAKING

Jag är sjuk igen, eller sjuk och sjuk det här viruset jag haft i kroppen i tre veckor kommer ju och går. Jag var och tränade igår (ska berätta mer om det sen) men blev dålig efter det, min hals värker så det liknar ingenting. Kan knappt svälja! Jag ska i alla fall till vårdcentralen i morgon bitti och J har tvingat mig att stänga in mig. Jag har ju ingen feber och jag är liksom pigg i kroppen så när jag tar värktabletter inbillar jag mig att jag är superfrisk. Jag får pyssla runt här hemma med mina samples, allt jobb, försöka ha tråkigt och vara kreativ och dra av lite tvätt, har ju en del tvätt att ta itu med. Jag får även besök av Simone snart, det är sol ute så vi ska låsa in oss, så deppigt.

Men, det är en bra och spännande dag på många sätt ändå. Jag berättar för er ikväll om jag kan =) Woho!

Och tjejer, vad tycker ni om klänningen nedan? Jag ska ta in den till hösten men vill ha feedback. Jag tänkte matcha den till festligare tillfällen med nätta klackar och slarvig knut och till vardags med skinnjacka och boots. Den första bilden jag lagt upp, jag sitter och gör så mycket fina sammetsplagg, jag gillar verkligen sammet och har så mycket fint på G.

13616215_10154922274953906_1420748452_o
13621614_10154922275013906_2123929629_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Supersnygg klänning! Den vill jag ha på min 30 års fest! ??

  Merja 2016-07-08 17:16:53
  Svara
 • http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/internationellt/nhl/article23122540.ab

  Kul för er:)

  Elina 2016-07-05 23:39:18
  Svara
 • men nä, trist med sjukan (krya krya) men så kul med den spännande grejen!?? teell uuus! 😉

  ISA 2016-07-05 20:26:05 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej Sanne!
  Det verkar vara väldigt många (inklusive mig själv) som har detta virus där halsont kommer och går men i övrigt är man typ frisk! Jag har fått ont i halsen varje vecka efter att jag har tränat de senaste veckorna och jag var till vårdcentralen också men där säger de bara att ”det är en vanlig förkylning”.. hoppas du får hjälp att bli av med i alla fall men det verkar vara ett riktigt monster-virus som går.. 🙁 krya på dig! <3

  Hanna 2016-07-05 16:18:37
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind