Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MUSIC WEDNESDAY

Jag var som besatt av Familjen Parnevik när programmet Parneviks gick på tv. Det verkar vara en underbar familj och jag hade gärna varit gäst i deras fina hus i Florida.  Jag fick snabbt lite förkärlek til Peg Parnevik när man fick följa familjen. Hon är äldst av syskonen i familjen och på samma sätt som hon ibland uppläxade sin lillasyster vet jag att jag själv gör likadant.

När Peg Parnevik släppte sin första låt ‘Aint no saint’ gick den på repeat hemma hos oss. Vilken låt och vilken röst! Heja Peg. Hade jag inte hört talas om henne tidigare hade låten varit lika populär hos mig men det är alltid roligt med en relation till artister. Inte för att vi har en relation, men jag hade fått följa henne lite tidigare. Jag vill i alla fall att det ska gå bra för henne, jag tycker att hon är grym!

Efter hennes dundersuccé med Aint no saint som faktiskt streamats 18 miljoner gånger på Spotify och åkte rätt upp på en första plats så har Peg skrivit nya låtar kombinerat med hennes studier. Nu har hennes nya låt We are (Ziggy & Carola) som är en sommaranthem. Videon är inspelad i Florida där hon har bjudit in sina systrar och vänner. Riktig feel-good-låt. Lyssna på den HÄR

I samarbete med Sony Music. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind