Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIDSOMMAR INSPO 2016 // MIDSUMMER INSPO 2016

Isabella
Hej!
Kan inte du tipsa om midsommarklänningar / klädsel?! Har klädpanik..
Tack för en bra blogg. Puss

Hej Isabella!
Självklart! Jag vet själv inte vad jag ska bära ännu så jag har kikat runt lite så nu vet jag själv vad som finns. Det är nog dags för en vända ner på stan för mig! Här kommer lite inspiration, hoppas du gillar det! Kram

När jag tänker på midsommar ser jag mycket ljusrosa, ljusblått, rött, blått och vitt. Somrigt och svensk sommar! Jag tycker även att detta är en dag du kan köra på mönstrad, färgglatt och randigt. Jag kommer antingen att bära en jumpsuit eller en söt klänning.

Det finns ju olika typer av firanden, vissa bör du klär dig lite finare på än andra. Om du som jag i år firar i Sverige och vi är osäkra på vädret tänker jag att jag kommer att börja med kilklackar men ta med mig ett par converse eller sandaler. Jag kommer även ta med mig någon tjocktröja att dra på mig över klänningen på kvällen när det blir kallt. Precis som midsommar och många andra svenska sommarkvällar brukar se ut.

Jag brukar vilja ha en krans som antingen går i blått/vitt, blått/vitt/rött eller ljusrosa toner så jag brukar försöka matcha min outfit efter det. I år har jag tänkt att ha en krans som går i blått, så som nedan. Någon av dom två alternativen ska jag beställa hemleverans på tills fredag.

Skärmavbild 2016-06-21 kl. 10.23.29 Skärmavbild 2016-06-21 kl. 10.23.34

Om du har tid att beställa en klänning – eller våga chansa. Go for it! Här nedan har ni några guldkorn.

MIDSUMMER

 

Om du vill köra ett säkert kort funkar ju min design nedan. Vit, lång ärm och djup fin rygg. Den hinner ni garanterat få hem om ni beställer idag! =) HÄR shoppar ni den.

13043321_10154727817298906_8872902183060950509_n

Här kommer några fina alternativ från H&M. Jag ska spana närmre på den duvblå klänningen nedan, den finns även i marinblått. Fint till en blå/vit krans.

hm hm1 hm3 hm5

Några fina alternativ från Zara:

zara3 zara4 zara6 zara7 zara10

Några fina alternativ från Gina Tricot:

Skärmavbild 2016-06-21 kl. 10.13.35 Skärmavbild 2016-06-21 kl. 10.13.43

I skoväg tänker jag alltid bekvämt i och med att det ofta blir en heldag. Jag kommer att köra antingen sandaler eller kilklackar, här nedan kommer lite fina alternativ. Beroende på hur fin du bör vara på firandet så har jag satt ihop lite olika, allt från klackar till converse.

midsummmer1

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • TACK! Gulliga dig som gjorde ett inlägg med tips, fick massa inspiration nu, din klänning från din design hade vart perfekt men blev tyvärr för kort på mig ( är lång 177 cm) beställde den när du släppte den men fick tyvärr skicka tillbaka den pga de, men sååå fin kvalité på den, du är otroligt duktig!! ??

    Isabella 2016-06-21 16:57:17
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand