Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FEELING SICK

Det är väl typiskt, efter att ha varvat ner en helg blev jag såklart hängig igår kväll. Hade ju en sån galen vecka förra veckan och jag känner mig kropp så väl, den säger stopp. Igår kväll fick jag ont i lederna, främst axlar, nacke, rygg och huvudet och kände mig så hängig. Likadant när jag vaknade idag så jag har jobbat hemifrån, efter att ha jobbat vid datorn mellan 9-14 så skulle jag ta en liten nap på soffan tänkte jag. Jag somnade 14 och vaknade 18, den är rätt sjuk, då är det något i kroppen som inte står rätt till… Jag lyssnar i alla fall på kroppen och tar det lugnt.

Jag har precis tagit en dusch och ska borsta i ordning håret och smörja in mig med dom krämer jag använder varje morgon och kväll. Vill verkligen genuint tipsa er om dom, jag är jätteglad över hur min hy mår just nu och går osminkad flera dagar i veckan, då menar jag totalt osminkad, något jag inte trivdes med för ett par år sedan när man hy  inte jobbade med mig riktigt.

Just nu använder jag rengöring från Exuviance LÄNK, serum från Exuviance LÄNK och ansiktskräm från Exuviance LÄNK. Jag lägger även en mask från samma märke en gång i veckan LÄNK. Jag är hur nöjd som helst och jag är glad att man får så fin lyster av serumet.

// Feeling sick. Always when I have had really busy weeks and not a lot of sleep, as soon as I take it easy for a couple of days I get sick, every time. Well, Im usually not sick for that long so Im just taking it soo slow today, working from our couch. Hope you are having a good day!  Above you can see that I wrote ‘LÄNK’ that are links to all the facial stuff I use. Im so happy with my skin now and I can highly recommend Exuviance product.

13461259_10154878194523906_162791141_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Verkligen superfin, älskar när hyn är i balans.

  Emelie 2016-06-26 11:21:39
  Svara
 • Skulle behöva lite tips om du har inför ett bröllop om tre veckor då jag ska vara brudtärna. Har köpt en blek-/puderrosa klänning (lite enkla silver/pärldetaljer i ryggringningen). Har du några tips på passande clutches/kuverväskor samt skor?

  linnea 2016-06-20 20:58:13
  Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   åh vad kul. Kan du inte länka klänningen? 🙂 kram!

   Sanne Alexandra 2016-06-21 09:28:19
   Svara
   • Svar på Sanne Alexandras kommentar.

    Åh den är slutsåld på Nelly tyvärr men hittade två bilder fram- och baktill: https://se.pinterest.com/pin/468304061234285918/ och http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/301201-0122_1?$productpage_slider_desktop$&cropN=0.02,0,0.955,1

    🙂

    Linnea 2016-06-21 21:40:21
    Svara
 • Väntar fortfarande på filmen där du skulle visa hur du gör din hairbun?

  marre 2016-06-20 19:44:29
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind