Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FROM ONE SPOT TO ANOTHER

Senaste dagarna har varit helt galna, det har verkligen handlat om att hinna ta sig från en plats till en annan på kortast tid i princip. I onsdags efter att jag hade varit och tränat på BeCore drog jag på mig min ‘Khaki jumpsuit’ som jag designat och finns online snart och drog en snabb lunch, en avokadomacka på Scandic HayMarket som var den godaste jag ätit sedan snabbade jag mig och plåtade hos Campadre, åkte därefter hem och svirade om för att åka på Rent A Trend’s middag, hade sisådär 30 minuter på mig.

Det är två av mina vänner som startat RentAtrend och dom bjöd in till en fin middag med en massa härliga tjejer, god mat och goda drinkar, lite sneek peaks på allt fint du kan låna från sajten och ett fint uppträdande. Tack för kvällen tjejer! <3 Spana in Rent a Trend HÄR. Det är alltså en sajt där du kan låna kläder, väskor m.m, du liksom hyr det du saknar hemma och lämnar tillbaka det sen. Så smidigt! Perfekt för bröllop och andra speciella festtillfällen. Du kan även hyra ut själv om det är något du lagt ner mycket pengar på kanske men inte använder så mycket.

Efter någon timme på eventet behövde jag och Sharareh åka till Södra Teatern och åka upp till Champagnebaren för vår spelning. Spelningen blev så himla lyckad, tack till alla som kom och tack till alla ni dom dansade på där i slutet så att vi fick lov att fortsätta spela haha! Bra betyg!

Igår vaknade jag upp rätt trött men det var bara att dra på sig träningskläder och sticka på Petras event på BeCore (mitt stammishak) för att prova hennes nya träningskollektion hon gjort för Fitnessguru, ett superlyckat event som jag berättar mer om när jag får tag i bilderna därifrån. Superkul event!

Åkte direkt därifrån hem och sminkade i ordning mig och drog på mig min nya klänning från RebeccaStella som kom igår (tajming när man inte tänkt alls på vad man ska ha på sig) J och jag var medbjudna av min bästa väns lillebror på Polarpriset. Så rolig upplevelse! Det var jättekul att få följa med och se det live. Jag är ju en musikfantast så jag njöt av alla fina framträdanden, tal och hyllningar till duktiga producenter och låtskrivare. Fällde både en och två tårar under talen. Tack Anton! <3

Åkte sedan direkt därifrån till Petras andra event för dagen som hon hade hemma hos sig tillsammans med Plejmo. Plejmo är precis som Netflix, en plats där du kan streama och hyra filmer, du hittar alltid dom nyaste filmerna först här. Tips! Vi alla tjejer som var där fick varsitt cashmere-set som Petra designat för Softgoat som är SÅ fint, jag suktade så efter det här setet så ingen är gladare än jag. Vi hade en sådan superkväll med massa gott att äta, vi åt asiatiskt från LingLong (Story hotel) måste dit snart! Vi hade en egen bartender och myste runt i våra mjukiskläder och tittade på How to be single som för övrigt är så rolig film.. men också lite sorglig. Den är fin! Se den. Tack Petra för två grymma event! <3

Sedan somnade jag sött i min favoritfamn. Mer bilder kommer senare, nu har jag bara mobilbilder. Nu ska jag springa och träna! Puss.

// Last days, a lot of events and fun. Been to so many great events and I’m so thankful. Thanks to everybody involved. The jumpsuit is coming soon on my webshop, love it. And the nude dress I wore for the Polarpriset is from RebeccaStella.

event2
13467686_10154867620598906_812296762_o event3 event4 event5 event6 event7 event8 event9 evnet100event35event14event15evnet10event18event20evnet23event22event25event27event29event31event32

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!