Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SATURDAY, FAMILY, SUMMERBURST

I lördags efter att vi gått en promenad med mina föräldrar drog jag och J en snabblunch på Vapiano innan vi skulle iväg på en kusinträff hos J’s föräldrar. Vi hade det supermysigt där med god mat, lekar och så var det så roligt att få träffa alla jag inte tidigare träffat (och alla andra såklart!) Efter det skulle jag iväg till Summerburst där alla mina kollegor från Tourn var. Vi hade SJUKT kul och när jag och J fick klartecken att vi var bokade på ett flyg till Paris i söndags trots all strejk och allt vad det var så var det dags att gå hem och sova. Summerburst var i alla fall så himla kul då jag träffade massor med vänner och bekanta, det betyder så mycket när jag inte är hemma hela året.

Tack för en sjukt kul och stökig kväll! <3

// Had so much fun on Saturday. Went to J’s parents for a get together with his family and cousins, so much fun. After that I went to Summerburst and met up with Tourn and all my colleagues there. Had a lot of fun!! When me and J realized that we were able to go to Paris on sunday we went home to get some sleep. Thanks for a great night Tourn <3

helgen12helgen13 helgen<4 helgen16 helgen17 helgen18

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind