Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PARIS DAY I – Champs- Élysées, Bubble lunch, Costes, L’avenue

Nu är vi hemma från Paris. Jag tänkte dela upp dagarna var för sig. Här kommer dag 1 i denna underbara stad som jag blev blixtförälskad i <3

Började med en frukost på Arlanda och när vi kom fram till Paris kastade vi in väskorna på hotellet och stack direkt från Montmarte där vi bodde till Champs- Élysées då jag aldrig varit i Paris tidigare och ville se det och J var där senast när han var 6 år. Vi körde en bubbel-lunch och sedan strosade vi runt, dom flesta butiker var stängda, söndagar verkade lite heliga där. Åkte förbi Eiffeltornet en sväng också, vackra byggnad. Tornet var mindre än jag föreställt mig?

Tog sedan en nap på hotellet på eftermiddagen och sedan tog vi en drink på fina hotellet Costes, så himla mysigt (tack för tipset någon av er fina läsare!) och sedan körde vi en pangmiddag på L’avenue, HELT ljuvlig mat. Vi ropade in allt från sniglar till hummerrisotto och pratade hela kvällen, älskar den här killen nedan på bilderna SÅ mycket. Somnade sedan sött i hotellsängen med ljudet av Paris utanför.. Så ljuvligt att ha balkongen öppen och både vakna och somna till ljuden av en storstad. Fullkomligt älskar att höra storstäder vakna!

Outfit 1: Tröja Massimo Dutti (ny!) Jeans Zara (nya!) Skor CC shoes (nya!) Hatt Zara och väska Mulberry.
Outfit 2: Top Old, Pants Theory, Shoes CC shoes, Bag Mulberry.

// First day in Paris. Thought I could make one post for each day since we had so much to do. When we landed we went straight to the hotel, left our bags and then we went straight to Champs- Élysées since I haven’t been to Paris before and wanted to see it, we also went to see Eiffel tower, beautiful tower, it was smaller than I thought tho? Since it was sunday and pretty much all stores were closed we went to the hotel for a nap and after that some drinks at hotel Costes and then ended the night with a great dinner at L’avenue and had AMAZING food. Went to bed early and It felt so good to open op our balcony to hear the sounds of Paris..

helgen20 helgen21 helgen25 helgen22 helgen23 helgen24 helgen27 helgen29 helgen30 helgen33 helgen34 helgen35 helgen37 helgen38 helgen40 helgen45 helgen49 helgen50 helgen51 helgen60 helgen67 helgen70 helgen71 helgen77 helgen78 helgen80 helgen81 helgen82 helgen84 helgen86 helgen88 helgen90 helgen91 helgen92

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind