Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My friday thru my phone

I fredags var jag först och tränade, jag körde min näst sista vecka på Bootcampet på Becore där jag kör cycle två dagar i veckan och Megaformer två dagar i veckan. Efter passet åkte jag iväg på Janni & Angelicas brunch på Usine. Vi spanade in Bikboks kläder, minglade runt, drack goda drinkar, milkshakes och åt sjukt goda burgare! Tack för brunchen fina tjejer <3

På kvällen hade vi min familj över och det slutade med att dom sov kvar. Så mysigt! Vi åt en två-rätters och myste hela kvällen. På lördags morgonen tog vi en promenad Kungsholmen runt, riktigt mysigt dygn med la familia. Så roligt att mamma dök upp i mina ‘Suede pants’ och ‘white shirt’ Hon representerar sin dotter, mitt största fan, hon gillar allt jag gör, bästa stödet!

En fredag mitt i livet!

// On friday after I went working out I went to my friend Janni & Angelicas brunch with BikBok. We had milkshakes, drinks and burgers. Perfect combo! Thanks for the brunch girls. After that we had my family over for dinner and ended up that they slept over, so cozy!! <3

helgen helgen4
helgen3 helgen9 helgen6 helgen8 helgen7 helgen5 mamma helgen10 helgen2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind