Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PARIS

Efter en galen fest på Summerburst i lördags kväll kom vi iväg till Paris, det var ju väldigt oklart i lördags om vi skulle kunnat åka igår i och med strejken men det löste sig. Nu är vi i alla fall i Paris och njuter som bara den! Detta är den enda resan vi gör bara vi två i år så jag försöker att inte jobba så mycket och försöker att inte tvinga J att fota mig varje kvart, går sådär med det sistnämnda i och för sig.

Nu ska vi i alla fal möta upp andra svenskar och börja ladda inför matchen ikväll. Vi är SJUKT  peppade, Sverige-tröjorna är på och jag har min på mig som J köpte till mig, det är en tröja i strl 152 (11-12 år!) Jag frågade honom varför han valde en barntröja och han svarade ”men du ville ju ha en tight” Haha. Aja, det blir nog bra.

Här nedan kommer en bild från idag när vi var och shoppade lite och den andra bilden är precis tagen, hoppade just i tröjan.Nu ska vi sticka!! I morgon kommer en stor update. Tack för alla Paris-tips förresten, vi har provat en hel del ni tipsat om. Puss. Nu hejar vi!!

// In Paris. We are so happy to be here and this is our only trip just us two this summer so Im trying not to work that much. Now we are off to meet up w some other Swedes before we are heading to the game, so excited!! Big update tomorrow. Xoxo

 13458783_10154856677963906_7719844999733978830_o
13415449_10154856677563906_5242433522549242350_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åå idag kom mina suede byxor! Sååå snygga och sköna! Är dock lite osäker på strl tog S men tror ja skulle kunna komma i XS, kan dra lite i byxan och få lite tyg i handen lixom om du förstår va ja menar 😉 men XS kanske kan bli lite tajta i midjan för mig. Om dom inte töjer sig så kommer s va bra! Vet du om dom töjer sig lite efter ett tag ifall jag kanske ska satsa på XS?
  Men snyggare byxorna! Känns så lyxiga och alla detaljer är verkligen jätte fina!!!
  Vill ha dom svarta med nu :)kram

  Linda Bäckström 2016-06-14 14:15:26
  Svara
  • Svar på Linda Bäckströms kommentar.

   Heej fina du! Åh vad kul. Alltså grejen är tycker jag, byxorna är inte små i midjan och JA dom töjer sig så jag skulle bytt =) Kram!!! TACK, älskar dom också

   Sanne Alexandra 2016-06-14 22:31:01
   Svara
 • Vad låg i Guccipåsen??

  Amalia 2016-06-14 11:17:22
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind