Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUEDE COLLECTION IS HERE

Jag är SÅ stolt över att jag kan presentera mina egendesignade mockaplagg, jag designar ju allt själv nu men jag är verkligen så nöjd med resultatet.

Jag bär storlek XS i båda byxorna och kjolarna och det är stretch i materialet. Dom gråa byxorna ser lite konstiga ut på första bilden, det ser ut som att dom inte går att dra upp i grenen vilket är konstigt för att om ni tittar på catwalkvideon som man kan välja att titta på så sitter dom inte alls så. Jag har bett om att få det omplåtat för jag ser just nu att alla andra plaggen redan har sålt men inte dom, de grå byxorna är precis lika snygga på som dom svarta bara att bilden inte ger rättvisa just nu.

Jag tycker jag har satt bra priser på så sjukt fina byxor (och kjolar) Dom enda byxorna som man kan jämföra med dessa tycker jag är Anine Bings mockabyxor och då får ni lägga ett par tusenlappar, runt 10 000. Jag är väldigt nöjd materialen, detaljerna och hur dom sitter. Dom känns och ser sjukt exklusiva ut! Kjolarna är höga i midjan och byxorna är lite lägre men det funkar att stoppa in lite snyggt i både byxorna och kjolen.

// Im so so proud, its finally launched. I don’t like the picture of the grey pants right now, look at the catwalk video to get the right idea of what they look like, or the black pants. Just love it all and I’m so happy with the quality, fit and price. Happy shopping! <3

Gråa byxorna, HÄR kan ni shoppa dom och glöm inte titta på catwalkvideon så ni får se hur dom faktiskt sitter.

1059-000014-0068-8895

Svarta byxorna, shoppa dom och se fler bilder HÄR

1059-000014-0002-8689

Gråa kjolen hittar ni HÄR

1059-000009-0068-8871

Svarta kjolen HÄR 

1059-000009-0002-8799_1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Jag brukar ha M i kjolar, tycker du att jag bör beställa M i mockakjolen då också? eller är de större i storlek?

  Kram H

  Hanna 2016-06-13 10:04:10
  Svara
 • Fina! fast tycker inte att det är rätt att jämföra med anine bings eftersom dina är 100% polyester och hennes är i äkta mocka?

  maja 2016-06-11 03:47:28
  Svara
  • Svar på majas kommentar.

   Stuket går ju att jämföra men sedan har jag ju valt att inte köra äkta pga mina kunder inte förväntar sig dom priserna 🙂 Men jag tycker det är en grym ”budget vs lyx” då jag tänkt köpa Anine Bings flera ggr men gillar modellen på mina mer! Kram

   Sanne Alexandra 2016-06-11 11:16:17
   Svara
 • Mer smink och hårtips. Gärna tutorials 🙂

  Josefine 2016-06-10 19:16:15
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!