Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ON A THURSDAY

Gud vad jag har varit slut den här veckan, det har varit mycket både privat och med jobb och så bootcamp på det, är inne på min tredje vecka så på kvällarna är jag helt slut. Ganska skönt i och för sig, jag gillar att vara slut i kroppen när jag ska sova!

Hur som helst. Jag har fått det mesta gjort och idag är jag glad över att mina mockaplagg fotas på Nakd, behind the scenes kommer och glöm inte följa mig på snapchat idag där det kommer filmas under plåtningen, jag heter Sannealexandra där.

Nu ska jag ringa Handelsbanken och sedan sortera lite kvitton och sådant innan jag ska sticka förbi kontoret A26 och hämta nya samples och sedan ska jag och träna, det står Cycle på schemat idag igen, det ger verkligen mycket endorfiner och så är det skönt att svettas riktigt mycket.

Här nedan ser ni mockakjolen som snart ligger uppe i både svart och grått, ÄLSKAR den. Bär den ofta till vardags med sneakers och en instoppad tisha. Toppen nedan kommer från Chiquelle.

Photo: Rasmus Lindahl

// So tired, I have so much work to do right now and also a lot of private things to deal with. Right now Im about to call my bank and then take care of some receipts. After that Im going to the office to pick up some samples and then time for some Cycle, I’m on my third week of this bootcamp, its so much fun but Im so tired every night. Feels good tho! Today Nakd are shooting my suede collection so check out behind the scenes on my snapchat SanneAlexandra. Soon available, skirt below is going to be available in black and grey.

8S0A9061

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! hittade precis din blogg, måste säga att din stil är ju hur snygg som helst! älskar denna outfitten, förstår att kjolen är egendesignad! men vart kommer toppen ifrån måste jag fråga?… 🙂 Kram!!

    Johanna 2016-06-14 09:37:52
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind