Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#MYMATCH

Under halvåret jag är hemma trillar det in en hel del events att gå på, det gör det när jag är borta med men då är det inte aktuellt. Nu sedan jag kom hem har jag försökt välja ut några som passar att gå på, jag hade aldrig hunnit gå på alla nu på våren, det är så mycket nu innan sommaren. Nu förra veckan pratade jag och Sharareh om att gå på Zalandos event #Mymatch som presskontakterna bjöd in till, vi hade båda noll förväntningar. Det vi visste var att vi skulle ses 17.00 på Karlaplan för att det skulle gå en buss därifrån.

När vi kom dit trodde jag att jag såg fel, jag trodde det stod en skolklass framför mig men insåg ganska fort att det var många bekanta ansikten så det var alla som skulle med på bussen. När vi klev på drog dom på Rihanna ‘This it was you came for’ och började servera alla på bussen öl. Jag fattade ganska fort att det var ett festligt event! Vi blev avsläppta på Färgfabriken och där väntade en mat-truck, bar, photobooth, massa aktiviteter (visade sig att vi skulle ha 5-kamp) och en massa fina kläder att känna och klämma på. Sjukt rolig kväll! Tack Zalando & presskontakterna för en grym kväll <3

// Last week Zalando invited me to a fun event. Thanks Zalando <3

_Z6A4274
_Z6A4451 _Z6A4879 _Z6A5982 _Z6A6424 _Z6A6496 _Z6A6581 _Z6A5639 _Z6A5398 _Z6A4918 _Z6A6285

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind