Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIENDS

Vilken sommarvärme hörrni! Jag jobbar på som vanligt men ska snart avsluta lite och fixa i ordning lite hemma. Ikväll får vi gäster, vi ska ha bryggmys och sedan grilla hos oss. Ska bli så himla mysigt!

Dagarna är fullspäckade med saker. Igår plåtade jag för Isikost igen, vi körde en heldag utanför Stockholm vid ett kalkbrott, lång dag och så slutade kvällen med ett event med Zalando som var så galet kul. Berättar mer om det sen!

Just nu sitter jag och väljer ut bilder från när jag och Rasmus fotade här om dagen, längtar tills jag kan publicera dom. Blev så nöjd! Jag fotade outfits med mina mockabyxor och mockakjol. Det kommer upp på sajten snart, det skulle ha plåtats på modell idag men modellen har stukat foten.. Det kommer i alla fall plåtas snart, inom 1,5 vecka ligger 8 nya plagg uppe på sajten. Woho! Så kul.

Här nedan är ett sneak peek på bilderna Rasmus tog och även en sneak från jobbet jag gjorde igår för Isikost. Den första bilden har jag tagit med telefonen på datorn.

// What a weather! Sweden is amazing right now. I wish I could be out tanning but I have so much to do. Right now I’m going thru pictures from when me and Rasmus was shooting the other day, looks great, can’t wait to show u. Yesterday I had a great day, was shooting with Isikost at some great spots outside Stockholm and after that I went to Zalandos event with Sharareh. It was so much fun! Tell you more about it later. Gotta go, we have friends coming over today so need to start working on that.. <3

13329879_10154825810483906_783947053_n

13313543_1006144952795319_32386151_o-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!