Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HERE WE GO

Frida
Hej! Hur lång är du och hur mycket väger du? Hur gör du för att stråla? Jag har sett dig i verkligheten och du har jättefin utstrålning. Vad är det bästa med din kille? Kram och tack för en bra blogg

Hej Frida!
Jag är 1.65 och väger runt 53! Åh tack!! Vilken komplimang <3 Det bästa? Att må bra. När du mår bra utstrålar du ofta mer glädje och värme. Jag känner mig alltid finare på både utsidan och insidan när jag tar hand om mig själv och mår bra med mig själv! Det bästa med J är att han är väldigt ödmjuk, världens absolut enklaste människa och att han är så snäll, det finns inget ont i honom <3 Kram och tack själv!

jag o jacob

Saga
Hej! Hur bor ni nu? Hur känns det att bo ihop med Jacob, funkar ni bra ihop? Hur är du som person om du skulle fråga tre kompisar och be dom svara? Kram

Hej Saga!
Vi bor i en lägenhet J köpte för ett par år sedan på Lilla Essingen i Stockholm. Det känns som ett givet alternativ att vi bor ihop, vi flyttade ihop väldigt snabbt och vi har helt ärligt inte haft ett enda problem med det. Vi har aldrig tjafsat om någon vardagssyssla utan samarbetar bra och hjälps åt! Jag frågade tre kompisar och jag fick svaren : Glad, positiv och omtänksam. Kram <3

IMG_9925

Marie
Hur gör du din knut i håret? Love it=)

Hej Marie!J
ag har fått den frågan många gånger förut, jag styr på en tutorial i veckan för att det är så svårt att förklara men det är inget avancerat, jag bara ”slänger upp håret” haha. På riktigt! Men ska självklart visa. Kram!

13288921_10154802793213906_30726483_n

Mandis
När skulle du klippa dig? =) Är så nyfiken på resultatet då jag själv överväger att klippa så!

Hej Mandis!
IDAG! Spännande!! =)

83211b5d6052393a40da7c07a3b640c6_980x0_c_85_ns_v4

Felicia
när kommer dina plagg i mocka in till shoppen? kjolen och byxan i grå och svart som du visat?:) och hur mycket kommer de att kosta? kram kram

Hej Felicia!
Dom kommer in nu i veckan!!! =) Det kommer kosta mellan 499-899! Kram!!

13243829_10154805252968906_5725129610550975304_o

Malin
Här kommer frågor från mig:
1. När vet ni om ni flyttar tillbaka till NYC? Vad är B-planen?
2. Hur känns det att vara tillbaka i Stockholm, trivs du eller saknar du nyc?
3. Vad är det bästa med att vara hemma igen förutom familj och vänner?
4. Sommarplaner?
5. Bästa Beauty tip + hälsotips?

Hej Malin!
1. Vi kommer veta det i sommar men som det ser ut nu så blir det NY igen. J ska skriva nytt kontrakt i sommar så det ska förhandlas och så innan man vågar säga att det är klart och att vi åker i September men det kommer vi med allra största sannolikhet att göra.
2. Jag trivs jättebra! Älskar att vara hemma. Det känns så kul!! Jag saknar inte NY just nu, jag tror det är för att vi nog ska tillbaka. Om det var så att vi hade flyttat hem för gott hade jag definitivt saknat det! <3
3. Att jag känner mig hemma på riktigt.. och att jag kan jobba mer. I Usa får jag inte jobba så jag jobbar med mitt klädmärke där och bloggen men jag kan inte ta emot andra jobb så som jag gör här hemma.
4. Vi ska på Håkan Hellström nästa helg så vi ska börja med 2 dagar i Bovallstrand på J’s föräldrars sommarställe innan vi intar Gbg på söndag nästa vecka. Vi ska även nu i Juni till Paris på första EM-matchen, vi ska på släktträff neråt i landet, lata oss i Spanien efter Midsommar, gå på en massa konserter och njuta av att vara hemma. Det känns som att våra helger är helt fullproppade med allt vad det är. Sommaren är kul!
5. Att träna, äta och sova bra!!! =) Då kommer din kropp fungera så mycket bättre och du kommer bli en både härligare människa och stråla mer! Kram!! <3

7b004ed5476c6d7fd0bbd494aa8ad6e7_980x0_c_85_ns_v4

Matilda
1. Hur många gånger tränar du och hur?
2. Hur ser en vanlig matdag ut för dej, alltså vad har du ätit till exempel idag?
3. Använder du solskydd i Sverige?
4. Favorit frukost? Och recept?

Hej Matilda!
1. Det är lite olika, just nu kör jag 4 dagar i veckan, 2 pass spinning och 2 dagar megaformer. Jag försöker alltid få till 3 gånger i veckan oavsett träningsform.
2. Det är jätteolika! Igår åt jag ägg med lite tomater till frukost, röding till lunch med potatis och skirat smör, drack en smoothie till mellanmål och till middag åt jag skaldjurssoppa till förrätt, fläskfile med sallad, sparris, champinjoner och massa olika såser till varmrätt och kladdkaka med jordgubbar och glass till dessert. Vi hade nämligen J’s föräldrar över! Jag äter väldigt olika men jag äter nyttigt varje dag men fuskar såklart när jag vill, vilket jag oftast vill när något smaskigt dukas upp.
3. Ja alltid! Jag bränner mig knappast aldrig, jag minns inte senast jag gjorde det men jag försöker smörja in mig ändå för att behålla huden i bra skick. Jag har alltid spf + 50 i ansiktet för att ta hand om huden. På kroppen brukar jag ha runt 10 i Sverige och 15 utomlands, jag har svårt att bränna mig men det är såklart ändå nödvändigt.
4. Min favoritfrukost till vardags är scrambled eggs med lite flingsalt och oregano och körsbärstomater. Gärna ihop med en varm kopp kaffe och juice. Bananpannkakor ihop med rostade kokosflingor och hallon är också gott. Om jag ska lyxa till det älskar jag vår ”Spanien-frukost” då dukas det upp baguetter med philadelphia, tunna skivor chorizo, tomater, färsk lök och kaffe och juice. Yum! Om jag är på restaurang och ska äta frukost beställer jag alltid omelett, aldrig några undantag haha. Älskar det! Kram!! <3

6bdb8767c5699c375bff86f62b2f9638_980x0_c_85_ns_v4

Jessica
Jag skulle önska lite sminktips av dig. Vilka produkter du använder för en vardag / kväll . Och det hade varit grymt med en tutorial med hur du sminkar dig exakt.
Många säger att vi har liknande drag och det hade varit grymt att se hur någon annan sminkar sig med samma drag för att få lite nytänk =) Tack

Hej Jessica!
Ja men absolut. Jag har ju detta inlägget just nu, kika HÄR. Jag använder inte exakt samma produkter nu men ungefär. Jag kan göra en ny smink tutorial! Vad kul. Självklart ska jag visa dig. Till vardags går jag numera nästan alltid osminkad men jag visar gärna mina bästa sminkknep, jag tycker det är kul! Jag har blivit så inställd att jobba inifrån nu och känner mig mycket bekvämare och finare utan smink nu när jag försöker proppa i mig massa nyttigheter för kroppen och huden och försöker alltid träna osminkad nu för att få det där härliga glowet man får efter att man låtit huden svettats. Kram

26f3a98d97eb851643f552bbacc2cc2e_980x0_c_85_ns_v4

Madde
Heeej!! Älskar din blogg. Mina frågor är:
1) Vilka är dina favorit bloggar?
2) Vilket märke tycker du säljer snyggast kläder?
3) Har du tips på några bra online shoppingställen för kläder på internet? Vilka är dina favoriter?  =)
4) Visste du vad du ville göra efter studenten?
5) Hur har de varit att bo i USA? Det har sett så spännande och roligt ut haha.

Hej Madde!
Åh tack <3 Vad gullig du är!
1. Jag läser min systers/Tovas LÄNK, Shararehs LÄNK, Michaela Fornis HÄR, Janni Delérs och Petra Tungårdens HÄR. Jag tycker det blir en bra kombination av både bloggar där jag känner personen väldigt väl och bloggar där jag är mer bekant. Jag får även ut olika saker ur alla bloggar, ur Michaelas får jag läsa långa fina texter som jag gillar att ta del av, från Petras kommer alltid en massa härlig inredningsinspiration och ur Jannis superhärliga och exotiska bilder. Från min syster och Tovas samt Shararehs får jag ta del av mina fina vänners liv vilket gör mig glad <3
2. Anine Bing, Isabel Marant och IRO. Zara funkar i och för sig alltid också!
3. Jag gillar Nakd, Reformation, Shopbop och Asos.
4. Nej där och då ville jag enbart bli dansare…. =)
5. Det har varit då himla kul. Jag trivdes så himla bra med vårt liv där och är så tacksam över vår tid där. Det ska bli jättekul att åka tillbaka nu med lite mer kött på benen, nu har vi gjort det ihop en gång så nu kommer det kännas mer ”hemma” att komma tillbaka än sist då det mest var en enda stor upptäcksfärd för mig. Kram kram!

661b50e43dfd719499eb1bcc4dc1793f_980x0_c_85_ns_v4

Frida
Är du svartsjuk av dig? Tex om din kille tycker att en annan tjej är snygg.
Vad är ditt bästa ”sociala tips”? Alltså om man ska på en middag och ska träffa massa nya människor. Vad ska man prata om osv?
Skulle du kunna göra botox?

Hej Frida!
Njae. Jag är däremot rädd om J. Han har aldrig satt mig i en situation där jag behövt känna mig svartsjuk men däremot har det funnits tjejer som inte visat respekt men så länge vi vet var vi har varandra och inte får varandra att känna oss osäkra så spelar det ju ingen roll! Att J tycker att andra människor är snygga bryr jag mig såklart inte om, det vore ju konstigt annars och att någon är snygg spelar ju inte så stor roll, det är ju inte så viktigt =) Mitt bästa sociala tips är att ställa frågor, låt dig intresseras av dom andra människorna i rummet, lyssna och ställ följdfrågor och bjud på dig själv! Jag skulle inte kunna tänka mig göra botox, det är inget jag funderar på nu. Kram!! <3

Linnea
Vilka ansiktsprodukter använder du? Och med vilka produkter rengör du ansiktet med? Tack för en grym blogg! =)

Hej Linnea! =)
Jag använder just nu Exuviance. Kan visa er ikväll. Kram kram!!

Elin
Hej! Jag ska ta examen och undrar om du har tips på klänning att bära då? Det ska vara uppklätt, gärna långklänning men inget måste, vill ha något snyggt som sticker ut lite. Behöver inte vara superbilligt då jag vill passa på att unna mig något extra fint. Har du tips på märken/kedjor att kika hos? Tack för en bra blogg! :*

Hej Elin!
Jag tycker sådant är så kul så satte mig och leta lite direkt, den HÄR tycker jag är superfin även den likadana i rosa, jag skulle spanat in alla fina klänningar från ByMalina. Här kommer två andra favoriter HÄR och HÄR. Kram och njut av balen!

112_633f97ac12-iris-powder-pink-1

Elle
1. vad är ditt bästa tips för någon som vill starta blogg
2. Vad har du för bloggkamera
3. Vad tycker Jacob om att du ska ta bilder på allt hela tiden och om att han ska fota dina outfits typ varjedag, om han tycker det är OK – hur har du fått honom att tycka det? (min pv tycker det är jobbigt att man han ska fota mig osv)
4. När vill ni ha barn?
5. Vad gör du om 5 år?

Hej Elle!
Vilket fint namn!! =)
1. Ja absolut. Först och främst, ta steget, starta bloggen och det andra, hitta din nisch. Gör en liten plan för vad din blogg ska erbjuda jämfört med andra och kom upp med en strategi. Om du inte vill ha en blogg för att låta vänner och familj följa dig och din vardag, då är det bara att ösa på med bilder och texter om hur dina dagar ser ut, det är nog det dom helst vill se.
2. Jag har en stor systemkamera en Canon Eos 6d och en mindre canon.
3. Hahaha, vi skrattade så mycket åt denna frågan. J är väl inte jätteglad över att ta bilder jämt men har vant sig. Jag försöker bara vara väldigt snäll mot honom när han fotar i och med att det inte ligger hans intresse över huvud taget så att det inte blir oskön stämning när vi fotar. Nu är han med på det och bara gör det, han vet att jag behöver hjälp ibland och är väldigt snäll som ställer upp. Ibland när jag är ute med någon kompis brukar han säga ”fota mycket nu så jag slipper” haha.
4. Jag vet inte riktigt men om kanske 2 år? Vi får väl se när det passar.
5. Om 5 år jobbar jag med SanneAlexandra har förmodligen ett barn som jag gosar runt med samtidigt som jag springer runt på möten, designar och har fullt upp. Vi bor nog fortfarande (om vi får önska) i både Sverige och Usa och passar på att resa så fort det passar. Vi lever nog loppan då hoppas jag, precis som nu!
Kram!!

IMG_0613

Maria
Hej!
Jag vet ju att man på sociala medier väljer att lyfta fram viss sida av sin vardag. framför allt om man inte vill vara privat, då blir det ju ganska lättsamma saker som syns, typ lunch och middagar på trevliga ställen, frisörbesök, kläder osv. Jag menar inte att det är något fel med det, skulle själv aldrig lägga ut något som rör min familj, om jag och min pojkvän haft en tjafsig helg osv men jag är nyfiken på hur mycket din blogg stämmer överens med ditt vardagsliv bakom sociala medier, finns det dagar som du går omkring i fula myskläder och inte orkar duscha för att det är en skitdag eller är det mer att du samlar ihop dig och försöker vara positiv ändå? Är bara nyfiken =)

Hej Maria!
Visst är det så. Sociala medier för mig är ett jobb och har inget med mitt privatliv att göra. Jag visar upp guldkornen, outfits, events, middagar/luncher, resor och mycket jobb, precis som du säger och det skiljer sig ju såklart från mitt liv, jag lägger inte upp bilder när jag som nu sitter osminkad i soffan med morgonrock och svarar på frågorna eller bilder på gårdagens disk som inte gick ner i diskmaskinen men mitt liv ser ju ut precis som alla andras. Jag går för det mesta runt osminkad i träningstights, särskilt som dagar jag jobbar hemifrån. Jag är verkligen inte fixad jämt men jag lägger heller inte bara upp bilder där jag är piffad, är inte så intresserad av hår och smink så att jag alltid lägger ner massa tid på det. Mitt största prio när det kommer till skönhet är att allt ska gå fort. Idag åker jag ner till stan osminkad i träningskläder och efter det duschar jag men sminkar mig inte utan åker till kontoret och jobbar lite innan jag åker hem så jag går inte runt med nyfönat och hår och klackar idag direkt. Kram!

b86530038bdbbf918ba42b1be3debc21_980x0_c_85_ns_v4

Matilda
Åhh vad kul med frågestund!
Hur går det egentligen med SanneAlexandra? Klarar du dig på de maringalerna du har eller måste du få in pengar på andra sätt, t.ex bloggen, plåtningar för campadre, stronger etc?
Du skirver ofta om att du ”designar” men som jag förstod i början så löpte ni in olika plagg och bytte labels, men nu när nu nämner du ofta dina ”egna” plagg, är det oftast du som ritar allt från skratch eller tar ni ”basplagg” och gör om för att kunna kalla dem era egna? Nyfiken på hur själva processen går till för som jag förstår på t.ex Kenzas Ivyrevel så gör de allt från grunden, men hur kan de då producera så otroligt många nya plagg VARJE vecka? Många är också lika andra märken. Vore kul att få en förklaring och din syn på andra ”kändisars” designande:)  Mysig blogg! kram!

Heej!
Vad kul att du tycker det =)
Det går bra!! Det är i stor utveckling. Just nu är jag i en process där mitt fokus ligger på att skala upp mitt sortiment, att se till att få in en massa olika styles för att utöka sortimentet. Jag designar på för fullt och godkänner samples så just nu är det prio 1, att ta in nytt så jag får in i alla fall 40-50 egendesignade plagg. Jag tar inte ut lön från bolaget men klarar mig på mina andra jobb, blogg, bloggsamarbeten, dj-gig, campadre m.m. Ja precis, från början när jag precis startade så hade jag en liten budget att röra mig med så då kunde jag inte designa eget då det kostar mycket mer, när jag då köpte in från fabrik kunde jag då välja hur många plagg jag ville köpa in och styra över min budget men när man designar eget öppnar fabriken upp nya tyger vilket gör att du oftast måste ta in ca 100 plagg minst och det kunde jag inte göra. Därav endast två egendesignade plagg i min första kollektion. Nu hjälper antingen min intern Amanda mig att rita eller så skickar jag ner inspirationsbilder eller inspirationsplagg där fabriken har något att utgå från, vi säger som för en månad sedan, då kom jag på att jag ville göra en omlottkjol i jeansmaterial så då letade jag upp liknande bilder och skickade till fabriken och så hade den här fabriken en liknande kjol men som inte var i jeansmaterial då utgick vi från den och så skickar dom samples till mig som jag då tittar på, antingen godkänner jag den eller så förklarar jag vad för ändringar vi gör och sedan lägger jag order när resultatet är 100 %.  Hoppas du fick en liten mer inblick? Kram!!

ca5437dc8c00cdac26940f7725ba346d_980x0_c_85_ns_v4

Anna
Hej!
Har du någonsin testat antingen botox eller fillers? Är du för eller emot? Ser att allt fler verkar göra det, även yngre tjejer och är själv sugen =)

Hej Anna!
Nej det har jag inte. Jag är inte emot det men jag tycker inte att det är nödvändigt heller, jag tycker alla jag känner som har gjort det var lika fina innan och jag tycker att det är bra att behålla det naturliga så att dom unga tjejerna som läser tex min blogg inser att man inte behöver fokusera så mycket på sitt yttre. Jag är väldigt mån om mina unga läsare och jag vet själv att om jag hade varit 16 år nu och läst olika tjejers bloggar jag tyckte var fina och vackra och så märkte jag att dom hade gjort fillers så hade jag säkert tänkt att det är så man blir vacker, genom att ändra på sig. Jag tänker att vi borde fokusera mer på vårt inre än yttre, särskilt vi tjejer som sedan långt tillbaka har setts som objekt många gånger. Kram kram!

event12

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!