Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RABATTKOD PÅ SKRÄDDARSYTT KOST & TRÄNINGSCHEMA

Ni vet att jag är väldigt mycket för hälsa, vi är gjorda för att röra på oss och genom att äta rätt och röra på sig kan vi bidra till att leva längre, må bättre och bli piggare.

Jag tog hjälp av Seth Hedenstam som är PT och kostrådgivare mina sista veckor i New York för att få extra motivation och för att verkligen försöka få till träningen, jag behöver i perioder fasta tider eller konkreta mål för att prioritera träningen när jag har en massa annat. Det måste liksom vara schemalagt för mig då jag ofta har mycket jobb och är stressad och planerar då inte runt det. Nu när jag hade hjälp av Seth så hade jag 24 timmar rådgivning och ett ”måste” varje dag vilket var bra för mig. Jag sitter så mycket vid datorn och bör röra på kroppen!

Nu har jag styrt ett erbjudande åt er. Ni som inte bor i närheten av Seth (Helsingborg) och inte kan träffa honom kan göra som mig, köra online. Berätta för honom vad just DU vill ha ut av din träning och hur du vill leva, vad ditt mål är – långsiktigt eller kortsiktigt och få den hjälp du behöver om du känner att du skulle vara i behov av att få en extra push.

Kom-Ingångspaket ingår: Skräddarsytt Kostschema Skräddarsytt, Träningsschema 24/7, Rådgivning, Motivation och svar på frågor. Även kostnadsfri omläggning av scheman vid uppnådda resultat, för att bibehålla en bra form. Ordinariepris 4000:- Med rabattkoden Sanne123 får ni det för 3000:- Det vill säga 1000 kronor rabatt.

 Anmäl dig HÄR på Seth Facebooksida, släng iväg ett mail och glöm inte ange rabattkoden.

KÖR HÅRT! Här nedan ser du en kille som tagit hjälp av Seth, hans mål var att tappa väldigt mycket och bli stark, mitt var ett helt annat mål så utgå från dig själv och prata ihop dig med honom om vad det är exakt du vill få ut av detta.

246702_10156296718925184_5406701140471416143_n

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!