Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAST WEEK

Detta var jag förra veckan när jag kom ut från BeCore där jag tränar. Det är en så skön känsla att gå och träna och svettas, duscha på plats och fräscha till sig och sedan sticka till kontoret, färdigtränad liksom. Älskar att ha det gjort och kunna göra vad jag vill efter jag jobbat klart!

Nu idag har jag haft riktigt mycket jobb, bockade av förmiddagsjobb hemma, åkte och körde en lunch med vänner (som från början var kompisar via jobb, kul!) plåtade på Campadre och efter det åkte jag och J till Röda Korset och lämnade massa kläder och inredning vi inte behöver och så nu till sist har vi storstädat hela lägenheten och gjort i ordning, burit ner saker i förrådet och fixat en massa. KÄNNS LJUVLIGT, hela vår hall har varit full med grejer jag sorterade igår som är mina gamla möbler. Nu har jag precis slagit mig ner i soffan men ska snart joina J i köket, vi får middagsgäster så det är dags att börja laga!

Puss på er.

// Me last week. Been so busy today so it feels so good to just relax tonight with a couple of friends. Me and J are just gonna make som dinner so ill talk to u soon babes. Xoxo

Pants Theory, Top Zara, Shoes Jim Rickey, Leather Jacket Anine Bing, Bag Balenciaga.

image-2
image-3 image-5 image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind