LAST WEEK

Detta var jag förra veckan när jag kom ut från BeCore där jag tränar. Det är en så skön känsla att gå och träna och svettas, duscha på plats och fräscha till sig och sedan sticka till kontoret, färdigtränad liksom. Älskar att ha det gjort och kunna göra vad jag vill efter jag jobbat klart!

Nu idag har jag haft riktigt mycket jobb, bockade av förmiddagsjobb hemma, åkte och körde en lunch med vänner (som från början var kompisar via jobb, kul!) plåtade på Campadre och efter det åkte jag och J till Röda Korset och lämnade massa kläder och inredning vi inte behöver och så nu till sist har vi storstädat hela lägenheten och gjort i ordning, burit ner saker i förrådet och fixat en massa. KÄNNS LJUVLIGT, hela vår hall har varit full med grejer jag sorterade igår som är mina gamla möbler. Nu har jag precis slagit mig ner i soffan men ska snart joina J i köket, vi får middagsgäster så det är dags att börja laga!

Puss på er.

// Me last week. Been so busy today so it feels so good to just relax tonight with a couple of friends. Me and J are just gonna make som dinner so ill talk to u soon babes. Xoxo

Pants Theory, Top Zara, Shoes Jim Rickey, Leather Jacket Anine Bing, Bag Balenciaga.

image-2
image-3 image-5 image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!