Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STUDENT 2016

Då var det snart dags för Studenten för många av er. Här kommer ett litet härligt inlägg med tips och inspiration!

Mina två bästa tips till dig som tar studenten! 1. Välj en klassisk outfit oavsett om det är klänning, kostym eller kjol. Jag skulle gå all in på det enkla en dag som denna, det är större chans att du inte tittar tillbaka då och undrar varför du spexade ut dig. Jag tänker färger som vitt, nude, ljusrosa, ljusblått, ljusgrått. Jag tänker även enkla, klassiska smycken så som tunna kedjor, tunna enkla ringar, armband och pärlor. 2. Sköna skor! Se till att gå i dina skor innan så att dagen inte förstörs på grund av osköna skor.

Ni vet ju redan att jag tycker att den absolut finaste studentklänningen är min egendesignade, hade jag tagit studenten nu hade jag såklart velat bära denna exklusiva, fina, långärmade, tighta, fina klänning med djup rygg. Ett alternativ man inte ångrar, den är så simpel! Se nedan. Jag bär storlek XS i den och skulle gärna matchat den som nedan. HÄR shoppar ni den!

1059-000002-0001-951_1

1059-000002-0001-915_1

student 2016

 

Här kommer lite andra fina studentoutifts. Låt dig inspireras!

 

student

 

student

 

student 2016

 


White tee, 225 SEK / RED Valentino white mini skirt, 2 015 SEK / Giuseppe zanotti sandals, 10 030 SEK / Chanel purse bag, 14 205 SEK / Georgini earrings, 415 SEK

Accessoarer och studentpresent.

När det kommer till accessoarer så nämnde jag innan att jag skulle satsa på enkla, nätta, fina och klassiska smycken och en av dom viktigaste accessoarerna? En fin klocka. Min nya favorit kommer från Nicole Vienna, jag har den guldiga nedan med meshband och svart urtavla. Är helt besatt av den och bär den jämt! Den ser så himla exklusiv ut och jag tycker verkligen genuint mycket om den och får väldigt mycket komplimanger för den. Här nedan kommer mina två favoriter från Nicole Vienna, ni hittar fler klockor HÄR. Priset är överkomligt och jag skulle satsat på en sådan här klocka i silver eller guld beroende på vad jag föredrar att matcha min outfit med.
Jag tycker även att denna klockan är en klockren (snitsigt!) studentpresent. Jag hade själv blivit väldigt glad för den här fina klockan, den kommer i en väldigt fin box och jag tycker att en fin klocka är en toppenpresent på den stora dagen.
Skärmavbild 2016-05-24 kl. 09.36.22 Skärmavbild 2016-05-24 kl. 09.36.31

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind