Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRANDVÄGEN 1

I fredags var jag inbjuden på middag med Isikost på Strandvägen 1. Vi var ett glatt gäng som satt vid ett långbord och åt och hade det mysigt! Grymt härlig människor och bra stämning. Jag gjorde ett jobb för Isikost i torsdags så det var kul att få träffa grundarna.

Jag hade Lin bredvid mig som jag saknat när jag varit borta. Jag gillar sådana här tillställningar, tidig middag med inspirerande människor. Perfekt en fredag då jag var hemma tidigt och pigg och alert i lördags! Topp.

Tack Isikost! Bilderna har jag lånat från Clara.

// Went to a great event and dinner with Isikost on friday. Happy friday!

strandvägen1 strandvägen2 stranvägen3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind