Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING

Då var det ny vecka igen. Har suttit och jobbat nu på morgonen, strukturerat upp veckan (så rörigt mycket just nu) tömt mailen, slängt iväg ett viktigt mail angående ett samarbete, bokat biljetter till Spanien, planerat blogginlägg, fakturerat och skickat in kommentarer på nya samples jag fått hem.

Nu ska jag koka lite mer kaffe och sedan byta om, jag börjar ett fyra veckors BootCamp idag på BeCore, det är fyra pass i veckan så 2 Cycle (kondition) och 2 Megaformer (styrka) Snacka om kickstart nu till sommaren. Så peppad! Nu ska jag i alla fall göra mig redo för att sticka. Efter jag tränat ska jag och plåta på Campadre och ikväll har J bokat bord åt oss på Hillenberg, mysigt.

LOVE, S

// New Week. Been working all morning, answered emails, emailed comments on new samples I got last week, booked tickets to Spain, planned some blog posts and so on. Now I’m gonna go make myself some more coffee, well needed today. Im starting a 4 week bootcamp today at BeCore, two cycle and two megaformer every week, so both condition and strength. So excited!! After work out I’m going to work at Compadre, we are going to shoot for a couple of hours. And then tonight J are taking me to dinner. Cozy!

20165192261960711259898_sbig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson