Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOSS EVENTS X PEACE & LOVE PRE PARTY

Vilken helg!! Nu ligger jag i soffan och har strukturerat upp veckan någorlunda. Gårdagen tog i alla fall priset till en av dom bättre dagarna på senaste tiden, mina fina, duktiga och drivna vänner Sharareh, Therese och Roshana har startat ett eventbolag nyligen, Hoss Events. Startskottet var bloggerskan Kenza Zouitens 25-årsfest som dom anordnade men den missade jag så jag var superglad att jag kunde gå på deras dagsfest igår som var en förfest till Peace & Love.

Festen höll till på Hotellet och dresscoden var ”Din bästa festivaloutfit” Det var en helt magisk fest med grymma uppträdanden, härliga drinkar, sjukt bra musik, bra stämning, grymma tävlingar och så sken solen under timmarna vi var där. 10/10! Tjejer, ni vet vad ni gör och jag kommer inte missa någon mer av era fester! Det var så himla kul att så många vänner och bekanta var samlade på samma ställe, särskilt i dagsljus så att jag var jätteglad för att få krama om en massa människor jag inte träffat på länge.

Såhär såg jag ut. Jag bar byxor från Forever 21, Skor Zara, Virkad topp Nakd, Skinnjacka Anine Bing, Fransväska Topshop.

// My wonderful friends Sharareh, Therese and Roshana have just started an event business and yesterday they had a day party at Hotellet. It was a pre party for a festival here in Sweden. The dresscode was ”Your best festival outfit” Ok oh my god, this event was amazing, I had so much fun. Wearing : Pants Forever21, Top Nakd, Shoes Zara, Bag Topshop, Jacket Anine Bing.

hosseevnts2 hossevents4hossevent

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Åh så fina byxor, är dom gamla eller finns dom fortfarande i butik?

    V 2016-05-23 11:34:23
    Svara
  • Åh, du råkar inte veta vart Simones skor är ifrån? 🙂

    Katarina 2016-05-23 00:36:35
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!