Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND

Då var det fredag. Jag har just lagt en order till fabriken i Turkiet och nu ska jag packa i ordning allt jag behöver till stan, jag ska sticka och köra Megaformer med min syster och sedan ska jag på lunchmöte och sedan sätta mig på kontoret. Ikväll ska jag på middag med Isikost och massa härliga människor och sedan hem och ta det lugnt! Så skönt.

Annars i helgen ska jag förbi Hoss events fest på Hotellet i morgon, jobba lite, ha möte med en smyckeleverantör i morgon lunch och söndagslunch hos farmor med släkten.

Jag signade upp ett fyra veckors bootcamp på BeCore igår som startar på måndag. Så peppad! Nu ska jag sticka, dags och träna och få lite energi för dagen. Trevlig helg!! <3

// Friday. Just about to go to the city and work out, going to do Megaformer with my sister. After that I’m going to a lunch meeting and then go to the office and work before I’m going to dinner tonight with Isikost. So excited about the weekend. Have a good one <3

13231275_10154786898498906_1554672266_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind