Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIRLS IN SA

Vackra och kloka IdaMarie i min ‘Breasted blazer’ och ‘Woven pants’ Så sjukt snygg i det. Inspiration! Jag har läst Idas blogg länge. Jag började läsa hennes blogg när jag bodde i Sundsvall, under den tiden jobbade hon som barnsjuksköterska och skrev väldigt fint om sitt liv och sitt jobb. Jag beundras tidigt av hennes blogg då hon kändes lite annorlunda mot många andra i bloggvärlden, hon visade upp mycket mer än bara det ytliga, hon delade med sig av tankar och kändes väldigt jordnära. Sedan dess har jag i alla fall följt henne och hennes liv!

Nu igår postade hon dessa bilderna i mina kläder och jag blir som vanligt väldigt stolt när så inspirerande tjejer bär min design. Ni besöker hennes blogg HÄR där hon också nu bjuder på en rabattkod till er.

// Beautiful and inspiring IdaMarie in my design. Makes me proud! <3

ida marie idamariee

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!