Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BE CORE

Mitt favoritgym i Stockholm? BeCore, det finns två studios, en i Vasastan och en på Östermalm. Jag har bara tränat på den i Vasastan och jag är helt fast. Det börjar ett bootcamp nu som jag missade anmäla mig till där platserna gick åt direkt så dom skulle anordna ett till och då är jag given, vill så gärna vara med!

Det känns som att gå in i en av alla träningsstudios i NYC. På Becore finns Barre, Megaformer och Cycle. Dom två förstnämnda är mina absoluta favorit träningsformer! Megaformer påminner mycket om Pilates Reformation för er som provat det. Dom senaste Megaformer-klasserna jag har kört har gett mig träningsvärk i dagar, det är sådan enorm mjölksyraträning och i och med att man tränar sakta med hjälp av dessa maskiner och med mycket motstånd bränner det ordentligt. Läs mer om Megaformer HÄR.

Denna träningsstudio har allt jag gillar. Lokalerna är superfräscha, dom säljer Lululemon som är mitt favoritmärke när det kommer till träningskläder, omklädningsrummen är väldigt fräscha och det finns alla möjliga hårprodukter att välja på när du ska göra dig i ordning, lärarna är grymma och inspirerande och hela viben när du stiger in kommer få dig att vilja gå tillbaka!

Detta är INTE ett sponsrat inlägg utan det är bara jag som vill hylla BeCore och träningsformerna där. Jag ska dit nu och signa upp en massa klasser så att jag kan se till att vara där och ta 3 klasser i veckan, det ger verkligen snabba resultat. Om du kör Megaformer och Barre (mina favoriter) så tränar du verkligen hela kroppen och du kommer känna dig starkare väldigt fort. Tips till er i Stockholmsområdet!

// BeCore is my favorite gym here in Stockholm. Im obsessed with Megaformer right now, feels so good to be back in the studio. Going to do Megaformer today and sign up for a lot more classes, my fave work out right now. Read more about Megaformer HERE The studio is so cool, they sell Lululemon clothes which is my fave brand and it is so fresh, so inspiring. Makes me wanna go there everyday!

IMG_0345IMG_0346 IMG_0352 IMG_0354 IMG_0356 IMG_0358 IMG_0359 IMG_0361 IMG_0362

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind