Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THOSE DAYS

Igår hade jag en dålig dag. Idag har jag en bra dag, det märker man direkt när man vaknar, det är dom små sakerna som gör det! Nu i morse flöt allt på som det skulle, gick upp vid 6.30, åt frukost med J som han smet upp och lagade (bäst är han!) vi åkte tillsammans till Vasastan, han skulle träna och jag skulle göra detsamma, jag fullkomligt ÄLSKAR BeCore på Tulegatan. Det känns precis som att komma in i en träningsstudio i NY. Jag körde Megaformer, vi var bara fyra stycken där idag så det var full fokus på oss alla så mjölksyran var inte nådig. Ah! Ska berätta mer om BeCore i morgon.

Duschade och gjorde mig i ordning där, sprang över gatan till Non Solo Bar där jag sitter nu och jobbar. Öppnar upp datorn, ser att jag fått mail av en tjej på Nakd som berättade att dom skulle göra ett samarbete med en tjej med 1,9 miljoner (!!) följare som hade valt min ‘Waterfall coat’ SÅ kul att hon valt att bära något från mina kläder av alla på hela sajten. Bra feedback på att det är ett bra plagg! Fick sedan ett mail om att en annan tjej gjort ett jättefint samarbete med mina kläder som också var en riktigt stor instagram-influencer så vi får hoppas det tickar in en massa ordrar under helgen!

Nu ska jag dricka upp min juice och sätta mig och fakturera, det är ju också något man gör på en bra dag – fakturerar, det är alltid kul! Snart kommer J och hämtar mig, vi ska ut hela dagen/kvällen och segla med hans bror och hans fru. Så mysigt, jag har inte seglat sedan jag var liten och var rädd och ville hem när det lutade. Vi får se hur det går idag!

Trevlig helg! <3

// Yesterday I had a bad day… today is totally different, you can feel it right when you wake up. Everything just went smooth this morning, J made me breakfast, we went to work out, he went to one place and I went to BeCore my absolute favorite work out place in Stockholm. I did Megaformer and Im gonna be so sore tomorrow….. Wow. Its so tough I wanted to cry! Now when I went to a cafe to wait for J I got an email from one of the girls from Nakd who told me that they are working with an influencer on instagram that has 1,9 million followers who picked one of my jackets, of everything, made me so happy! Now Im gonna finish my juice and then me and J are going out boating with his brother and wife. So nice! Xoxo

boating

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Sanne!
  Jag åker till NYC imorgon och undrar om du har några bra shoppingtips! Inte för dyrt och inte för billigt 😀

  Kraam! / Emma

  Emma Cardestål 2016-05-13 15:27:17 http://emmabyemma.devote.se
  Svara
 • Hej! Hur gick det med din frisyr? 😉 skulle du inte klippa dig? Är så sugen på att se hur de blir. Tror du kommer bli skit snygg i den frisyren även om du redan är as snygg 😉
  Kram

  Linda 2016-05-13 11:00:02
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind